"De verdubbeling van de standoppervlakte heeft niets te maken met een uitbreiding van de bar om meer mensen te kunnen ontvangen, maar met het simpele feit dat we het volledige aanbod van Xeikon zullen tonen," zei Benoit Chatelard op Xeikon Cafe (foto) in Lier. Chatelard is President & CEO van Flint Group's Digital Solutions. Xeikon is daar een divisie van.

Een beetje opzoekwerk leert dat Xeikon met de digitale persen op drupa 2016 een stand had van 1200 m². De prepress-stand van de Flint Group met ondermeer de producten van de flexodivisie en de ThermoflexX flexoplaatbelichters en basysPrint offsetplaatbelichters van Xeikon Prepress werden elders op drupa tentoongesteld op een stand van 245 m².

Op drupa 2020 zal dus, afgaande op de woorden van Chatelard, dit hele programma van machines en producten op een gezamenlijke stand van ongeveer 2400 m² te zien zijn.

"De verdubbeling van de standoppervlakte heeft niets te maken met een uitbreiding van de bar om meer mensen te kunnen ontvangen, maar met het simpele feit dat we het volledige aanbod van Xeikon zullen tonen," zei Benoit Chatelard op Xeikon Cafe (foto) in Lier. Chatelard is President & CEO van Flint Group's Digital Solutions. Xeikon is daar een divisie van.Een beetje opzoekwerk leert dat Xeikon met de digitale persen op drupa 2016 een stand had van 1200 m². De prepress-stand van de Flint Group met ondermeer de producten van de flexodivisie en de ThermoflexX flexoplaatbelichters en basysPrint offsetplaatbelichters van Xeikon Prepress werden elders op drupa tentoongesteld op een stand van 245 m².Op drupa 2020 zal dus, afgaande op de woorden van Chatelard, dit hele programma van machines en producten op een gezamenlijke stand van ongeveer 2400 m² te zien zijn.