Printvoorbeelden ervan werden getoond tijdens het VIGC-seminarie in Mechelen. Met het vijfde printstation van de iGen5 CMYK-printers kan voortaan ook fluorescerende gele toner worden geprint. Met dat vijfde printstation kan al langer ook oranje, groene, blauwe, witte of transparante toner als uitbreidingskleur worden gedrukt.

In fluorescerend geel kunnen duidelijk zichtbare beeldelementen worden geprint maar ook zeer kleine en voor het oog onzichtbare elementen die op drukwerk worden aangebracht als veiligheidskenmerken en oplichten onder UV-licht.

Door de XLS-optie voor het groter formaat kan voor bepaalde toepassingen de productiviteit tot 25% verhogen dankzij het XLS-opmaakvoordeel, zegt Xerox. De iGen 5 printsystemen kunnen materiaal verwerken tot een dikte van 610 micron.

Printvoorbeelden ervan werden getoond tijdens het VIGC-seminarie in Mechelen. Met het vijfde printstation van de iGen5 CMYK-printers kan voortaan ook fluorescerende gele toner worden geprint. Met dat vijfde printstation kan al langer ook oranje, groene, blauwe, witte of transparante toner als uitbreidingskleur worden gedrukt.In fluorescerend geel kunnen duidelijk zichtbare beeldelementen worden geprint maar ook zeer kleine en voor het oog onzichtbare elementen die op drukwerk worden aangebracht als veiligheidskenmerken en oplichten onder UV-licht.Door de XLS-optie voor het groter formaat kan voor bepaalde toepassingen de productiviteit tot 25% verhogen dankzij het XLS-opmaakvoordeel, zegt Xerox. De iGen 5 printsystemen kunnen materiaal verwerken tot een dikte van 610 micron.