Ragni Mehta, vice president en general manager Cut Sheet Business bij Xerox. "We hebben het printsysteem ontwikkeld om deze speciale effecten in één drukgang op een kosteneffeciënte wijze te kunnen realiseren. Dit alles met een eenvoudige workflow, zodat onze klanten snel nieuwe markten kunnen aanboren en hun bedrijf laten groeien."

Naast prints in CMYK kunnen klanten met twee ingebouwde, gespecialiseerde tonerstations nieuwe en meer winstgevende toepassingen creëren voor spotkleuren en speciale metaal- en transparante effecten. Goud- en zilvertoners kunnen op zichzelf gebruikt worden of naar keuze gelaagd onder of boven CMYK. Een laag van transparante toner kan toegevoegd worden om net dat beetje extra dimensie of textuur te creëren.

De ingebouwde Xerox FreeFlow Core maakt het voor grafimediabedrijven en huisdrukkerijen mogelijk om automatisch en selectief tekst en beelden aan te passen voor het printen in goud en zilver zonder de brondocumenten aan te passen. Dit maakt het mogelijk aan bestaande toepassingen eenvoudige hoogwaardige effecten toe te voegen.

Bij het printen op een snelheid tot 120 pagina's per minuut kan de printer substraten gebruiken van 52 -400 g/m². Het printsysteem kan uitgerust worden met verschillende afwerkingsmogelijkheden.

Ragni Mehta, vice president en general manager Cut Sheet Business bij Xerox. "We hebben het printsysteem ontwikkeld om deze speciale effecten in één drukgang op een kosteneffeciënte wijze te kunnen realiseren. Dit alles met een eenvoudige workflow, zodat onze klanten snel nieuwe markten kunnen aanboren en hun bedrijf laten groeien."Naast prints in CMYK kunnen klanten met twee ingebouwde, gespecialiseerde tonerstations nieuwe en meer winstgevende toepassingen creëren voor spotkleuren en speciale metaal- en transparante effecten. Goud- en zilvertoners kunnen op zichzelf gebruikt worden of naar keuze gelaagd onder of boven CMYK. Een laag van transparante toner kan toegevoegd worden om net dat beetje extra dimensie of textuur te creëren.De ingebouwde Xerox FreeFlow Core maakt het voor grafimediabedrijven en huisdrukkerijen mogelijk om automatisch en selectief tekst en beelden aan te passen voor het printen in goud en zilver zonder de brondocumenten aan te passen. Dit maakt het mogelijk aan bestaande toepassingen eenvoudige hoogwaardige effecten toe te voegen.Bij het printen op een snelheid tot 120 pagina's per minuut kan de printer substraten gebruiken van 52 -400 g/m². Het printsysteem kan uitgerust worden met verschillende afwerkingsmogelijkheden.