XSYS levert oplossingen voor de drukvoorbereiding bij flexo- en diepdruk. In zijn nieuwe technische gids gaat de leverancier in op de kwaliteitsproblemen die vaak geassocieerd worden met de spoelsolventen die bij de productie van flexoplaten gebruikt worden.

"Zoals we in de gids 'XSYS Washout Solvents 101' besluiten, garandeert een evenwichtige solvent een bijzonder hoge kwaliteit van de platen. Tegelijk helpt die solvent ook om het rendement en de levensduur van de uitrustingen te verhogen, wat uiteindelijk tot een significante kostendaling, een hogere productiviteit en een duurzamere productie leidt", legt Stephan Reis uit, Global Strategic Marketing director.

De technische gids is hier in verschillende talen beschikbaar (Frans, Engels, Duits).

XSYS levert oplossingen voor de drukvoorbereiding bij flexo- en diepdruk. In zijn nieuwe technische gids gaat de leverancier in op de kwaliteitsproblemen die vaak geassocieerd worden met de spoelsolventen die bij de productie van flexoplaten gebruikt worden."Zoals we in de gids 'XSYS Washout Solvents 101' besluiten, garandeert een evenwichtige solvent een bijzonder hoge kwaliteit van de platen. Tegelijk helpt die solvent ook om het rendement en de levensduur van de uitrustingen te verhogen, wat uiteindelijk tot een significante kostendaling, een hogere productiviteit en een duurzamere productie leidt", legt Stephan Reis uit, Global Strategic Marketing director.De technische gids is hier in verschillende talen beschikbaar (Frans, Engels, Duits).