Ishizuka, voorheen President en COO van Canon USA, is met ingang van 1 april in zijn nieuwe functie getreden. Canon EMEA is actief in 120 landen en heeft ongeveer 18.000 mensen in dienst, goed voor ongeveer een kwart van Canon's wereldwijde omzet, aldus Canon EMEA.

Ishizuka, die naast zijn leidinggevende rol in Europa ook Managing Executive Officer van Canon Inc. is, zal de bestaande kernactiviteiten versterken en tegelijkertijd de beeldexpertise van het merk verder uitbreiden naar nieuwe gebieden zoals network visual solutions (NVS, netwerkcamera-technologie) en de grafische industrie. Hij heeft internationale ervaring opgedaan in andere regio's en bekleedde hoge posities bij Canon-bedrijven in Noord- en Zuid-Amerika en Japan.

Rokus van Iperen, de voormalige EMEA CEO & Senior Managing Executive Officer, Canon Inc., werd in 2012 na zijn carrière bij Océ NV benoemd tot President & CEO van Canon Europe. Na de integratie van Océ in de Canon business leidde hij verschillende andere overnames om de digitaliseringsstrategie van het bedrijf aan te sturen. Volgens Canon is hij ook verantwoordelijk voor het oprichten van nieuwe bedrijven in snelgroeiende gebieden zoals Network Visual Solutions (NVS).

Ishizuka, voorheen President en COO van Canon USA, is met ingang van 1 april in zijn nieuwe functie getreden. Canon EMEA is actief in 120 landen en heeft ongeveer 18.000 mensen in dienst, goed voor ongeveer een kwart van Canon's wereldwijde omzet, aldus Canon EMEA.Ishizuka, die naast zijn leidinggevende rol in Europa ook Managing Executive Officer van Canon Inc. is, zal de bestaande kernactiviteiten versterken en tegelijkertijd de beeldexpertise van het merk verder uitbreiden naar nieuwe gebieden zoals network visual solutions (NVS, netwerkcamera-technologie) en de grafische industrie. Hij heeft internationale ervaring opgedaan in andere regio's en bekleedde hoge posities bij Canon-bedrijven in Noord- en Zuid-Amerika en Japan.Rokus van Iperen, de voormalige EMEA CEO & Senior Managing Executive Officer, Canon Inc., werd in 2012 na zijn carrière bij Océ NV benoemd tot President & CEO van Canon Europe. Na de integratie van Océ in de Canon business leidde hij verschillende andere overnames om de digitaliseringsstrategie van het bedrijf aan te sturen. Volgens Canon is hij ook verantwoordelijk voor het oprichten van nieuwe bedrijven in snelgroeiende gebieden zoals Network Visual Solutions (NVS).