De tweede editie van het Antwerp Poster Festival (APF) heeft als thema "What type of designer are you?". Het thema wordt breed gehouden om ontwerpers de kans te geven na te denken over hun visie over design en de posters die ze daarvoor willen inzenden. Volgt de designer de regels van de typografie of juist niet? Is het beeld op de poster belangrijker dan de typografie of is dat net omgekeerd?

Inzenden kan tot 31 juli. De geselecteerde posters worden voor de tentoonstelling in vermoedelijk september, op A0-formaat geprint. Er is zoals bij de eerste editie ook een opmerkelijke catalogus. Die is samengesteld uit gevouwen en los in elkaar verzamelde recto-verso bedrukte A2-drukvellen van de geselecteerde posters.

Alle informatie over uw digitale posterbestand en waar en hoe u dat kan inzenden, is terug te vinden op de website https://apf.design/#opencall

Het posterfestival loopt intussen als een trein met niet lang na de open call, reeds 100 inzendingen. Inzenden maar.

De tweede editie van het Antwerp Poster Festival (APF) heeft als thema "What type of designer are you?". Het thema wordt breed gehouden om ontwerpers de kans te geven na te denken over hun visie over design en de posters die ze daarvoor willen inzenden. Volgt de designer de regels van de typografie of juist niet? Is het beeld op de poster belangrijker dan de typografie of is dat net omgekeerd?Inzenden kan tot 31 juli. De geselecteerde posters worden voor de tentoonstelling in vermoedelijk september, op A0-formaat geprint. Er is zoals bij de eerste editie ook een opmerkelijke catalogus. Die is samengesteld uit gevouwen en los in elkaar verzamelde recto-verso bedrukte A2-drukvellen van de geselecteerde posters.Alle informatie over uw digitale posterbestand en waar en hoe u dat kan inzenden, is terug te vinden op de website https://apf.design/#opencallHet posterfestival loopt intussen als een trein met niet lang na de open call, reeds 100 inzendingen. Inzenden maar.