Op de UGent Campus in Kortrijk vindt op vrijdag 23 september de lancering plaats van de master-na-masteropleiding (manama) Sustainable Food Packaging.
...

Op de UGent Campus in Kortrijk vindt op vrijdag 23 september de lancering plaats van de master-na-masteropleiding (manama) Sustainable Food Packaging. Dat gebeurt met een netwerkbijeenkomst met als sprekers Jean de Bethune (gedeputeerde economie Provincie West-Vlaanderen, voorzitter TUA West) en Prof. Frank Devlieghere (UGent, zie foto). Laatstgenoemde verzorgt de voorstelling van het programma van de 'manama'. Vervolgens komen drie testimonials aan bod over de transitie naar innovatieve en duurzame verpakkingen voor levensmiddelen in de praktijk. Tot slot is er een panelgesprek over de uitdagingen rond duurzame voedselverpakkingen. Aan tafel zitten Ann Nachtergaele (Fevia), Sarah Risch (OVAM), prof. Steven De Meester (UGent) en prof. Peter Ragaert (Pack4Food/UGent). De moderatie is in handen van prof. Imca Sampers (UGent). De bijeenkomst is bedoeld voor stakeholders van de voedings-, verpakkings-, machinebouw- en gerelateerde sectoren, geïnteresseerd in de transitie naar duurzame verpakkingen voor levensmiddelen. De bijeenkomst is gratis toegankelijk maar inschrijven is verplicht. De organisatie hanteert een no show-policy.