Dit sectorale label werd in 2014 in het leven geroepen om bedrijven te certificeren die zich inzetten om kwalitatieve stageplaatsen aan te bieden aan leerlingen, leerkrachten, studenten, werkzoekenden in opleiding, ... Aan de hand van 11 criteria wordt bepaald of een bedrijf voldoet aan de vereiste normen.

Over gans Vlaanderen en Brussel dragen ondertussen ruim 100 bedrijven de titel van Erkend Stagebedrijf en nieuwe stagebedrijven blijven welkom. De erkende bedrijven worden opgenomen in de database op www.printmediastages.be, die enkel toegankelijk is voor leerkrachten, docenten en instructeurs, op zoek naar een stageplaats in hun regio.

Het label is niet alleen een waardering voor de medewerkers die stagiairs begeleiden, het is bovendien ook een meerwaarde in de externe bedrijfscommunicatie en -profilering.

Dit sectorale label werd in 2014 in het leven geroepen om bedrijven te certificeren die zich inzetten om kwalitatieve stageplaatsen aan te bieden aan leerlingen, leerkrachten, studenten, werkzoekenden in opleiding, ... Aan de hand van 11 criteria wordt bepaald of een bedrijf voldoet aan de vereiste normen.Over gans Vlaanderen en Brussel dragen ondertussen ruim 100 bedrijven de titel van Erkend Stagebedrijf en nieuwe stagebedrijven blijven welkom. De erkende bedrijven worden opgenomen in de database op www.printmediastages.be, die enkel toegankelijk is voor leerkrachten, docenten en instructeurs, op zoek naar een stageplaats in hun regio.Het label is niet alleen een waardering voor de medewerkers die stagiairs begeleiden, het is bovendien ook een meerwaarde in de externe bedrijfscommunicatie en -profilering.