Er wordt eerst van start gegaan in de EU en het VK. EcoLeaf is een digitale oplossing voor het veredelen van drukwerk met metaal zonder dat daarvoor metaalfolie moet worden gebruikt. Het is de nieuwe naam voor het vroegere Landa Nano-Metallography procédé. Landa verkocht dit aan het Duitse Actega.

De fabrikant van afwerkingsoplossingen ABG is de eerste commerciële partner van Actega Metal Print. Het systeem zal kunnen worden geïnstalleerd op de Digicon Series 3 digitale afwerkingsoplossingen.

Op de foto: Jan Franz Allerkamp, MD, Actega Metal Print en Matt Burton, Sales Director voor AB Graphic International.

Er wordt eerst van start gegaan in de EU en het VK. EcoLeaf is een digitale oplossing voor het veredelen van drukwerk met metaal zonder dat daarvoor metaalfolie moet worden gebruikt. Het is de nieuwe naam voor het vroegere Landa Nano-Metallography procédé. Landa verkocht dit aan het Duitse Actega.De fabrikant van afwerkingsoplossingen ABG is de eerste commerciële partner van Actega Metal Print. Het systeem zal kunnen worden geïnstalleerd op de Digicon Series 3 digitale afwerkingsoplossingen.Op de foto: Jan Franz Allerkamp, MD, Actega Metal Print en Matt Burton, Sales Director voor AB Graphic International.