De nieuwe Oberon RTR3300 wordt geleverd in een vier kleuren met wit (2x) en een zes kleuren versie, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. In de 'Express-modus' haalt de Oberon RTR3300 een snelheid van 150 m² /u. In 'Productie-modus' bereikt de Oberon een consistente 85 m²/u. Met de 'dual roll' optie kunnen twee rollen van elk maximaal 1,6 meter breed beprint worden.

De UV LED-inkten op de Oberon RTR3300 zijn geoptimaliseerd voor flexibele media en hebben een Greenguard Gold-certificering, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt in gevoelige binnenomgevingen zoals scholen of zorginstellingen.

De Oberon RTR3300 beschikt over een watergekoelde tafel die de printzone op kamertemperatuur houdt. Daarom kunnen printserviceproviders probleemloos elk soort warmtegevoelig rolmateriaal verwerken, inclusief goedkopere media. De speciale mesh-functie maakt afdrukken op mesh zonder backing mogelijk. Met de geïntegreerde lichtbalk kan tijdens het printen de kwaliteit van backlit producties gecontroleerd worden.

De Oberon RTR3300 zal zijn debuut maken op de C! Print-show in (Lyon, Frankrijk, 4-6 februari 2020) en op FESPA (Madrid, Spanje, 24-27 maart 2020).

De nieuwe Oberon RTR3300 wordt geleverd in een vier kleuren met wit (2x) en een zes kleuren versie, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. In de 'Express-modus' haalt de Oberon RTR3300 een snelheid van 150 m² /u. In 'Productie-modus' bereikt de Oberon een consistente 85 m²/u. Met de 'dual roll' optie kunnen twee rollen van elk maximaal 1,6 meter breed beprint worden.De UV LED-inkten op de Oberon RTR3300 zijn geoptimaliseerd voor flexibele media en hebben een Greenguard Gold-certificering, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt in gevoelige binnenomgevingen zoals scholen of zorginstellingen.De Oberon RTR3300 beschikt over een watergekoelde tafel die de printzone op kamertemperatuur houdt. Daarom kunnen printserviceproviders probleemloos elk soort warmtegevoelig rolmateriaal verwerken, inclusief goedkopere media. De speciale mesh-functie maakt afdrukken op mesh zonder backing mogelijk. Met de geïntegreerde lichtbalk kan tijdens het printen de kwaliteit van backlit producties gecontroleerd worden.De Oberon RTR3300 zal zijn debuut maken op de C! Print-show in (Lyon, Frankrijk, 4-6 februari 2020) en op FESPA (Madrid, Spanje, 24-27 maart 2020).