De overname van Data Copy moet de positie van Antalis in de kantoormarkt versterken. De overname past binnen de strategie van Antalis, die zich richt op het voeren van de strategische topmerken. Ofwel van Antalis zelf, zoals Image en nu ook Data Copy, ofwel op basis van exclusieve licenties zoals Xerox. Merken waarvoor Antalis een exclusiviteit in bepaalde markten heeft, zoals Pioneer en HP, blijven ook belangrijk.

Antalis realiseerde in 2014 een omzet van 2,6 miljard euro. Antalis is distributeur van papier, verpakkingsoplossingen en materialen voor visuele communicatie. Zo'n 6.000 medewerkers bedienen via circa 100 Europese distributiecentra meer dan 120.000 zakelijke klanten in 44 landen wereldwijd. Antalis levert per dag 14.000 bestellingen af en distribueert elk jaar 1,8 miljoen ton papier. Antalis is de distributietak van Sequana.

De overname van Data Copy moet de positie van Antalis in de kantoormarkt versterken. De overname past binnen de strategie van Antalis, die zich richt op het voeren van de strategische topmerken. Ofwel van Antalis zelf, zoals Image en nu ook Data Copy, ofwel op basis van exclusieve licenties zoals Xerox. Merken waarvoor Antalis een exclusiviteit in bepaalde markten heeft, zoals Pioneer en HP, blijven ook belangrijk.Antalis realiseerde in 2014 een omzet van 2,6 miljard euro. Antalis is distributeur van papier, verpakkingsoplossingen en materialen voor visuele communicatie. Zo'n 6.000 medewerkers bedienen via circa 100 Europese distributiecentra meer dan 120.000 zakelijke klanten in 44 landen wereldwijd. Antalis levert per dag 14.000 bestellingen af en distribueert elk jaar 1,8 miljoen ton papier. Antalis is de distributietak van Sequana.