Na de online editie in 2021 werd #BOPE22 dit jaar opnieuw georganiseerd als een fysiek event met 140 deelnemers in de ZOO van Antwerpen. Volgend jaar gaat #BOPE23 'On Tour' en trekt het event richting Nederland. "Het is volgens ons het geschikte moment om de Nederlandse VIGC-leden en bij uitbreiding de complete grafische sector in Nederland te laten kennismaken met dit unieke event', zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC.

Goede band met Nederland

"VIGC heeft historisch altijd een goede band gehad met Nederland. Al bij de oprichting werden Nederlandse grafimedia bedrijven lid. Door de verschuivingen in de markt en de noodzaak om innovaties steeds prominenter als kerncompetentie op te nemen willen wij de band met de Nederlandse grafimedia-branche actief versterken", aldus Steutelings.

#BOPE23 heeft als doel om e-commerce binnen de grafische branche te versterken. Hierbij wordt er niet alleen naar de technische aspecten gekeken, maar ook businessgerelateerde topics in de vorm van casestudies krijgen een prominente rol toegewezen.

Trendsetters in online print

"Het is onze ambitie om nationale en internationale topsprekers uit te nodigen - allemaal trendsetters op het gebied van online print. Wat hierbij uniek en ook heel leuk is, is dat zij voor en na het event ter beschikking staan voor alle deelnemers. Een unieke kans om te netwerken. En dat netwerken krijgt een extra dimensie omdat we het event afsluiten met een Belgian Beer Café", vertelt Jos Steutelings.

#BOPE draait rond e-commerce in de grafische sector of online print.

Sign & Print Expo 2023 vindt plaats op 14, 15 en 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Op dag twee vindt #BOPE23 plaats voor aanvang van de beurs.

Na de online editie in 2021 werd #BOPE22 dit jaar opnieuw georganiseerd als een fysiek event met 140 deelnemers in de ZOO van Antwerpen. Volgend jaar gaat #BOPE23 'On Tour' en trekt het event richting Nederland. "Het is volgens ons het geschikte moment om de Nederlandse VIGC-leden en bij uitbreiding de complete grafische sector in Nederland te laten kennismaken met dit unieke event', zegt Jos Steutelings, de managing director van VIGC."VIGC heeft historisch altijd een goede band gehad met Nederland. Al bij de oprichting werden Nederlandse grafimedia bedrijven lid. Door de verschuivingen in de markt en de noodzaak om innovaties steeds prominenter als kerncompetentie op te nemen willen wij de band met de Nederlandse grafimedia-branche actief versterken", aldus Steutelings.#BOPE23 heeft als doel om e-commerce binnen de grafische branche te versterken. Hierbij wordt er niet alleen naar de technische aspecten gekeken, maar ook businessgerelateerde topics in de vorm van casestudies krijgen een prominente rol toegewezen."Het is onze ambitie om nationale en internationale topsprekers uit te nodigen - allemaal trendsetters op het gebied van online print. Wat hierbij uniek en ook heel leuk is, is dat zij voor en na het event ter beschikking staan voor alle deelnemers. Een unieke kans om te netwerken. En dat netwerken krijgt een extra dimensie omdat we het event afsluiten met een Belgian Beer Café", vertelt Jos Steutelings.Sign & Print Expo 2023 vindt plaats op 14, 15 en 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Op dag twee vindt #BOPE23 plaats voor aanvang van de beurs.