Met de B2+ machine voor velformaten van 545 x 788 mm, kunnen 9 verschillende toepassingen met folie en vernis worden uitgevoerd. Bij Buromac kon men nu al terecht voor foliedruk en letterpress, maar met deze digitale inkjet veredelingsmachine worden de mogelijkheden fors uitgebreid. De machine verwerkt substraten (ook plastic substraten) van 135 tot 675 g/m² met dikten tot 0,7 mm / 700 micron. Laagdikten kunnen worden gevarieerd van 5 tot 250 micron. In ons land zijn met de machine van Buromac erbij, nu drie Scodix-machines geïnstalleerd.

Buromac is één van de grootste spelers in Europa op het vlak van eindejaars- en gelegenheidsdrukwerk. Het bedrijf levert basisproducten aan zijn klanten: begrafenisondernemers, doopsuikerwinkels, drukkers,.. die ze bedrukken of verder afwerken op maat van hun klanten.

Met een jaarlijkse productie van meer dan 50 miljoen kaarten en een aanbod van 2500 eigen ontwerpen, is het bedrijf actief in meer dan 12 landen en stelt het 85 mensen te werk. Buromac heeft eigen vestigingen in vier Europese landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland en België), van waaruit de lokale markt bediend wordt. Daarnaast zijn er samenwerkingsovereenkomsten met dealers in verschillende Europese landen.

Op de foto: Greet Deprest en Jan Jonckheere, de eigenaars van Buromac.

Met de B2+ machine voor velformaten van 545 x 788 mm, kunnen 9 verschillende toepassingen met folie en vernis worden uitgevoerd. Bij Buromac kon men nu al terecht voor foliedruk en letterpress, maar met deze digitale inkjet veredelingsmachine worden de mogelijkheden fors uitgebreid. De machine verwerkt substraten (ook plastic substraten) van 135 tot 675 g/m² met dikten tot 0,7 mm / 700 micron. Laagdikten kunnen worden gevarieerd van 5 tot 250 micron. In ons land zijn met de machine van Buromac erbij, nu drie Scodix-machines geïnstalleerd.Buromac is één van de grootste spelers in Europa op het vlak van eindejaars- en gelegenheidsdrukwerk. Het bedrijf levert basisproducten aan zijn klanten: begrafenisondernemers, doopsuikerwinkels, drukkers,.. die ze bedrukken of verder afwerken op maat van hun klanten.Met een jaarlijkse productie van meer dan 50 miljoen kaarten en een aanbod van 2500 eigen ontwerpen, is het bedrijf actief in meer dan 12 landen en stelt het 85 mensen te werk. Buromac heeft eigen vestigingen in vier Europese landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland en België), van waaruit de lokale markt bediend wordt. Daarnaast zijn er samenwerkingsovereenkomsten met dealers in verschillende Europese landen.Op de foto: Greet Deprest en Jan Jonckheere, de eigenaars van Buromac.