Die partij heeft in Kortrijk zogenoemde 'pruimelaar'-kalenders verspreid, waarin het stadsbestuur op de korrel wordt genomen.

De pruimelaars zijn gebaseerd op de bekende druivelaar-kalender van drukkerij Strobbe. Elke Kortrijkzaan kreeg hem in zijn brievenbus in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Drukkerij Strobbe distantieert zich uitdrukkelijk van dit verkiezingsdrukwerk en zegt dat het Vlaams Belang geen toestemming heeft gekregen om de druivelaar te imiteren. Toch zal het bedrijf geen juridische stappen zetten.

Die partij heeft in Kortrijk zogenoemde 'pruimelaar'-kalenders verspreid, waarin het stadsbestuur op de korrel wordt genomen. De pruimelaars zijn gebaseerd op de bekende druivelaar-kalender van drukkerij Strobbe. Elke Kortrijkzaan kreeg hem in zijn brievenbus in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Drukkerij Strobbe distantieert zich uitdrukkelijk van dit verkiezingsdrukwerk en zegt dat het Vlaams Belang geen toestemming heeft gekregen om de druivelaar te imiteren. Toch zal het bedrijf geen juridische stappen zetten.