De kogel is door de kerk. Drukland.be neemt een deel van het failliete Flyer over. Het Belgische klantenbestand, enkele personeelsleden en de Flyershop in Brugge komen in Nederlandse handen. Dat maakte Simian vandaag bekend in een persbericht. Met de overname breidt het Groningse Simian zijn voetafdruk in ons land verder uit. Het bedrijf, in 2008 opgericht door Wouter Haan, zet ook meteen de eerste stappen in Franstalig België. "Drukland.be telt vandaag al meer dan honderdduizend klanten in Vlaanderen, voornamelijk bedrijven", claimt Simian.

Meer bestellingen

"De overname versterkt de ambities van Drukland.be om de omzet tegen 2024 te verdubbelen van 7,5 naar 15 miljoen euro", klinkt het bij Simian. Het bedrijf van de Nederlandse ondernemer Wouter Haan neemt op korte termijn ook de domeinnaam flyer.be in gebruik. Na het faillissement, uitgesproken op 14 april 2022, was de website een tijd offline.

"Sinds het faillissement van Flyer zien we dat de Belg al massaal bij ons op drukland.be kwam bestellen", stelt Wouter Haan. "We noteren dertig procent meer bestellingen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar."

Simian, dat onder andere ook de merken Reclameland en Flyerzone in portefeuille heeft, bedrukt in Groningen een breed gamma: van flyers, koffiekoppen, spandoeken tot verkiezingsdrukwerk. In België heeft Drukland.be momenteel vier mensen in dienst in Brugge. In totaal werken er meer dan 150 mensen voor de onlinedrukkerij.

De kogel is door de kerk. Drukland.be neemt een deel van het failliete Flyer over. Het Belgische klantenbestand, enkele personeelsleden en de Flyershop in Brugge komen in Nederlandse handen. Dat maakte Simian vandaag bekend in een persbericht. Met de overname breidt het Groningse Simian zijn voetafdruk in ons land verder uit. Het bedrijf, in 2008 opgericht door Wouter Haan, zet ook meteen de eerste stappen in Franstalig België. "Drukland.be telt vandaag al meer dan honderdduizend klanten in Vlaanderen, voornamelijk bedrijven", claimt Simian."De overname versterkt de ambities van Drukland.be om de omzet tegen 2024 te verdubbelen van 7,5 naar 15 miljoen euro", klinkt het bij Simian. Het bedrijf van de Nederlandse ondernemer Wouter Haan neemt op korte termijn ook de domeinnaam flyer.be in gebruik. Na het faillissement, uitgesproken op 14 april 2022, was de website een tijd offline."Sinds het faillissement van Flyer zien we dat de Belg al massaal bij ons op drukland.be kwam bestellen", stelt Wouter Haan. "We noteren dertig procent meer bestellingen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar."Simian, dat onder andere ook de merken Reclameland en Flyerzone in portefeuille heeft, bedrukt in Groningen een breed gamma: van flyers, koffiekoppen, spandoeken tot verkiezingsdrukwerk. In België heeft Drukland.be momenteel vier mensen in dienst in Brugge. In totaal werken er meer dan 150 mensen voor de onlinedrukkerij.