Drupa, de internationale vakbeurs voor de print- en verpakkingsindustrie, staat in 2024, na acht jaar, weer op de agenda. Het laatste fysieke event in 2016 was goed voor meer dan 260.000 bezoekers.

Innovatiekracht

Het centrale thema van de beurs in 2024 is 'we create the future' waarbij de nadruk wordt gelegd op de innovatiekracht van de grafische industrie.

Organisator Messe Düsseldorf verzamelt zo'n 1400 exposanten uit 47 landen en heeft de ticketverkoop opgestart.

Speculaties

Op de website van Drupa is een exposanten- en productendatabase raadpleegbaar. Ook een interactief hallenplan is beschikbaar. Een vijftiental Belgische exposanten hebben al ingetekend waaronder Asahi Photoproducts Europe, BluePrint Products, C.P. Bourg, Dataline Solutions, Demcopack Davis (Gluecom Group), ECO3, Esko, ESMA, Four Pees, Kongsberg Precision Cutting Systems, Markhunting, Miraclon, Mutoh Europe, Raw Materials Recycling en Sodemal.

Op het plan valt de afwezigheid op van de Amerikaanse printerfabrikant Xerox. De annulatie van Xerox voedt heel wat speculaties over de toekomst van het aanbod digitale productieprinters binnen de Amerikaanse groep.

Drupa, de internationale vakbeurs voor de print- en verpakkingsindustrie, staat in 2024, na acht jaar, weer op de agenda. Het laatste fysieke event in 2016 was goed voor meer dan 260.000 bezoekers.Het centrale thema van de beurs in 2024 is 'we create the future' waarbij de nadruk wordt gelegd op de innovatiekracht van de grafische industrie.Organisator Messe Düsseldorf verzamelt zo'n 1400 exposanten uit 47 landen en heeft de ticketverkoop opgestart.Op de website van Drupa is een exposanten- en productendatabase raadpleegbaar. Ook een interactief hallenplan is beschikbaar. Een vijftiental Belgische exposanten hebben al ingetekend waaronder Asahi Photoproducts Europe, BluePrint Products, C.P. Bourg, Dataline Solutions, Demcopack Davis (Gluecom Group), ECO3, Esko, ESMA, Four Pees, Kongsberg Precision Cutting Systems, Markhunting, Miraclon, Mutoh Europe, Raw Materials Recycling en Sodemal.Op het plan valt de afwezigheid op van de Amerikaanse printerfabrikant Xerox. De annulatie van Xerox voedt heel wat speculaties over de toekomst van het aanbod digitale productieprinters binnen de Amerikaanse groep.