Fujifilm, dat oorspronkelijk voor een stand van 2020 m² opteerde, heeft met de organisatoren van de internationale vakbeurs Drupa afgesproken om 400 m² extra aan zijn stand toe te voegen. Taku Ueno, senior vice president van de divisie Graphic Communications bij Fujifilm Europe: "De afgelopen jaren is Fujifilms productportfolio enorm getransformeerd in alle marktsectoren". Drupa is dus het ideale moment en de beste plek om die nieuwste ontwikkelingen aan de internationale grafische industrie voor te stellen.

De Jet Press 750 S.

Inkjet- en toneroplossingen

Sinds 2021 heeft Fujifilm zijn gamma grootformaatprinters Acuity volledig herwerkt, heeft het zijn analoge aanbod voor verpakkingen uitgebreid, heeft het zijn eerste digitale pers voor soepele verpakkingen uitgebracht, en heeft het een ruim en nog altijd groeiend gamma tonerpersen voor de handelsdruk geïntroduceerd.

"De uitbreiding van ons assortiment digitale persen voor commerciële toepassingen is vooral veelbetekenend. Met de lancering van ons Revoria Press- en ApeosPro-assortiment en het High Speed model van de toonaangevende Jet Press 750S kunnen we nu een compleet assortiment inkjet- en toneroplossingen aanbieden aan drukkerijen voor commercieel printwerk met het beste van beide werelden en ongeacht de behoeften van hun klanten", klinkt het.

Recent kondigde Fujifilm op verschillende beurzen nog twee nieuwe digitale persen aan, de Revoria Press EC110 en de Revoria Press SC170/180. De fabrikant laat bovendien uitschijnen dat er nog belangrijke aankondigingen op het vlak van het tonergamma aankomen, nog voor en tijdens Drupa 2024.

De nieuwe digitale tonerpers Revoria EC110.
De nieuwe tonerpers Revoria SC180.
Fujifilm, dat oorspronkelijk voor een stand van 2020 m² opteerde, heeft met de organisatoren van de internationale vakbeurs Drupa afgesproken om 400 m² extra aan zijn stand toe te voegen. Taku Ueno, senior vice president van de divisie Graphic Communications bij Fujifilm Europe: "De afgelopen jaren is Fujifilms productportfolio enorm getransformeerd in alle marktsectoren". Drupa is dus het ideale moment en de beste plek om die nieuwste ontwikkelingen aan de internationale grafische industrie voor te stellen.Sinds 2021 heeft Fujifilm zijn gamma grootformaatprinters Acuity volledig herwerkt, heeft het zijn analoge aanbod voor verpakkingen uitgebreid, heeft het zijn eerste digitale pers voor soepele verpakkingen uitgebracht, en heeft het een ruim en nog altijd groeiend gamma tonerpersen voor de handelsdruk geïntroduceerd."De uitbreiding van ons assortiment digitale persen voor commerciële toepassingen is vooral veelbetekenend. Met de lancering van ons Revoria Press- en ApeosPro-assortiment en het High Speed model van de toonaangevende Jet Press 750S kunnen we nu een compleet assortiment inkjet- en toneroplossingen aanbieden aan drukkerijen voor commercieel printwerk met het beste van beide werelden en ongeacht de behoeften van hun klanten", klinkt het. Recent kondigde Fujifilm op verschillende beurzen nog twee nieuwe digitale persen aan, de Revoria Press EC110 en de Revoria Press SC170/180. De fabrikant laat bovendien uitschijnen dat er nog belangrijke aankondigingen op het vlak van het tonergamma aankomen, nog voor en tijdens Drupa 2024.