Volgens de beursorganisator Messe Düsseldorf overtrof Drupa 2024, met 1.643 exposanten uit 52 landen in 18 hallen, alle verwachtingen. "Veel hoofdrolspelers zoals Bobst, Canon, Fujifilm, Heidelberg, HP, Horizon, Koenig & Bauer, Komori, Konica Minolta, Kurz en Landa melden dat ze contracten hebben getekend die de verwachtingen overtroffen", stelt de organisator in een persbericht.

In totaal bezochten 170.000 bezoekers de vakbeurs. De organisator rekende voor aanvang van de beurs op 200.000 bezoekers. Meer dan de helft van de bezoekers kwam uit de grafische industrie, gevolgd door de verpakkingsindustrie, waarvan het aandeel serieus is toegenomen. De verpakkingsbranche is voor veel exposanten een groeimotor.

De volgende editie van Drupa vindt plaats in 2028. De organisatie maakte nog geen datum bekend.

Volgens de beursorganisator Messe Düsseldorf overtrof Drupa 2024, met 1.643 exposanten uit 52 landen in 18 hallen, alle verwachtingen. "Veel hoofdrolspelers zoals Bobst, Canon, Fujifilm, Heidelberg, HP, Horizon, Koenig & Bauer, Komori, Konica Minolta, Kurz en Landa melden dat ze contracten hebben getekend die de verwachtingen overtroffen", stelt de organisator in een persbericht.In totaal bezochten 170.000 bezoekers de vakbeurs. De organisator rekende voor aanvang van de beurs op 200.000 bezoekers. Meer dan de helft van de bezoekers kwam uit de grafische industrie, gevolgd door de verpakkingsindustrie, waarvan het aandeel serieus is toegenomen. De verpakkingsbranche is voor veel exposanten een groeimotor.De volgende editie van Drupa vindt plaats in 2028. De organisatie maakte nog geen datum bekend.