De inline cold foil unit zal worden geplaatst op een gloednieuwe KBA vellenoffsetpers in het 70x100 formaat, verklaart de specialist in bijzondere luxe grafische producties.

De bijzondere koudfolie-unit is ontwikkeld door het ingenieursteam van Vincent van der Heijden, eigenaar van het Nederlandse Vinfoil in 's Hertogenbosch. De Vinfoil Optima maakt het mogelijk om op een innovatieve foliebesparende wijze in één enkele drukgang de drukvellen te voorzien van luxe-foliedetails.

Foto: Vincent van der Heijden en Pascal Matthys, onderdaan Stefan van der Heijden en Erik Matthys.

De inline cold foil unit zal worden geplaatst op een gloednieuwe KBA vellenoffsetpers in het 70x100 formaat, verklaart de specialist in bijzondere luxe grafische producties. De bijzondere koudfolie-unit is ontwikkeld door het ingenieursteam van Vincent van der Heijden, eigenaar van het Nederlandse Vinfoil in 's Hertogenbosch. De Vinfoil Optima maakt het mogelijk om op een innovatieve foliebesparende wijze in één enkele drukgang de drukvellen te voorzien van luxe-foliedetails. Foto: Vincent van der Heijden en Pascal Matthys, onderdaan Stefan van der Heijden en Erik Matthys.