De promotoer omvat meer dan 35 evenementen in 27 landen op 5 continenten en loopt tot de lente van 2020. Drupa-delegaties presenteren er het concept van de belangrijkste beurs voor print, cross-media en verpakkingsoplossingen, samen met de belangrijkste trends in de industrie. In september alleen al zijn er conferenties en evenementen in Ecuador, Peru, Colombia, Canada, Brazilië, Chili en Argentinië. Daarna volgen evenementen in twaalf Aziatische landen, de VS, Oost-Europa, enkele EU-landen en Noord-Afrika.

Intussen is ook de drupa Ticketshop geopend en staat de exposanten database online. Het interactieve hallenplan kan u hier bekijken.

De promotoer omvat meer dan 35 evenementen in 27 landen op 5 continenten en loopt tot de lente van 2020. Drupa-delegaties presenteren er het concept van de belangrijkste beurs voor print, cross-media en verpakkingsoplossingen, samen met de belangrijkste trends in de industrie. In september alleen al zijn er conferenties en evenementen in Ecuador, Peru, Colombia, Canada, Brazilië, Chili en Argentinië. Daarna volgen evenementen in twaalf Aziatische landen, de VS, Oost-Europa, enkele EU-landen en Noord-Afrika.Intussen is ook de drupa Ticketshop geopend en staat de exposanten database online. Het interactieve hallenplan kan u hier bekijken.