De bedoeling van de alliantie is volgens ECO3 en ePS om de automatisering in de grafische productie naar een hoger niveau te tillen. "Met een uniforme gebruikersinterface krijgen klanten controle over hun gehele productie, waardoor de efficiëntie en productiviteit in alle operaties worden verbeterd", klinkt het.

Nieuwe automatiseringsfuncties

Een voorbeeld hiervan is dat de gecertificeerde workflow de geautomatiseerde creatie van jobs mogelijk maakt, inclusief complexe versies binnen ECO3 Apogee vanuit het ePS MIS/ERP-platform. Het vergemakkelijkt ook het volgen van bestanden in Apogee WebApproval, samen met het genereren van drukplaten, proefdrukken en digitale prints.

"Deze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat de eindgebruikers de best mogelijke tools tot hun beschikking hebben", zegt Erik Peeters, marketing manager software bij ECO3. "Onze strategische en doordachte aanpak verbetert de productstabiliteit en betrouwbaarheid. Het stelt ons ook in staat nieuwe automatiseringsfuncties en functionaliteiten te leveren, in lijn met de veranderende markttrends en klantenbehoeften."

Klanten ervaren reeds de voordelen van een geïntegreerde workflow. "De integratie van ECO Apogee en ePS Technique is indrukwekkend", getuigt David Van De Velde, prepress manager bij drukkerij T'Hooft in Aalter. "We beschouwen de versiebeheer-module van Technique als zeer krachtig. Een groot deel van onze productie bevat meerdere versies. Voor bestellingen met alleen al meerdere adreswijzigingen bespaart de integratie van de systemen ons 15 tot 20 minuten per drukopdracht."

De bedoeling van de alliantie is volgens ECO3 en ePS om de automatisering in de grafische productie naar een hoger niveau te tillen. "Met een uniforme gebruikersinterface krijgen klanten controle over hun gehele productie, waardoor de efficiëntie en productiviteit in alle operaties worden verbeterd", klinkt het.Een voorbeeld hiervan is dat de gecertificeerde workflow de geautomatiseerde creatie van jobs mogelijk maakt, inclusief complexe versies binnen ECO3 Apogee vanuit het ePS MIS/ERP-platform. Het vergemakkelijkt ook het volgen van bestanden in Apogee WebApproval, samen met het genereren van drukplaten, proefdrukken en digitale prints."Deze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat de eindgebruikers de best mogelijke tools tot hun beschikking hebben", zegt Erik Peeters, marketing manager software bij ECO3. "Onze strategische en doordachte aanpak verbetert de productstabiliteit en betrouwbaarheid. Het stelt ons ook in staat nieuwe automatiseringsfuncties en functionaliteiten te leveren, in lijn met de veranderende markttrends en klantenbehoeften."