Op de internationale vakbeurs Drupa in Düsseldorf zal ECO3 een watergebaseerd systeem demonstreren voor flexibele verpakkingen. Het gaat om een digitale belichter, een droge film laminator en een alles-in-één belichtings/verwerkingseenheid. Daarnaast gaat de nieuwe Magis ECO ReFlow waterrecuperatie-unit in première. Met dit open systeem kunnen klanten hun afval tijdens de plaatproductie verminderen.

Groeien in flexomarkt

"Het uitbreiden van de reikwijdte van onze Magis ECO-oplossing naar het segment van flexibele verpakkingen is een logische stap in onze groeistrategie voor de flexo-markt", zegt Guy Desmet, head of Marketing bij ECO3. "Magis ECO ondersteunt reprobedrijven en drukkers bij de overstap naar een watergebaseerd systeem, met de hoogste beeldkwaliteit, vanaf het artwork tot aan persklare flexo-platen."

De Magis ECO ReFlow-eenheid gaat in première op Drupa.
Op de internationale vakbeurs Drupa in Düsseldorf zal ECO3 een watergebaseerd systeem demonstreren voor flexibele verpakkingen. Het gaat om een digitale belichter, een droge film laminator en een alles-in-één belichtings/verwerkingseenheid. Daarnaast gaat de nieuwe Magis ECO ReFlow waterrecuperatie-unit in première. Met dit open systeem kunnen klanten hun afval tijdens de plaatproductie verminderen."Het uitbreiden van de reikwijdte van onze Magis ECO-oplossing naar het segment van flexibele verpakkingen is een logische stap in onze groeistrategie voor de flexo-markt", zegt Guy Desmet, head of Marketing bij ECO3. "Magis ECO ondersteunt reprobedrijven en drukkers bij de overstap naar een watergebaseerd systeem, met de hoogste beeldkwaliteit, vanaf het artwork tot aan persklare flexo-platen."