De M600 werd oorspronkelijk gebouwd voor een Italiaanse drukker, gespecialiseerd in drukwerk van zeer hoge kwaliteit: vooral catalogi en boeken. Als zodanig wordt de pers geleverd met een heleboel interessante afwerkingsopties.

Gael Amic, GWS's Sales Manager voor Frankrijk: "De pers is uitgerust met zeven drukeenheden en twee vouwmachines, die een grote verscheidenheid aan vouwmogelijkheden bieden. Daarnaast wordt de pers geleverd met een sheeter voor andere soorten producten. Het is eigenlijk een zeer compleet pakket, want er is ook een contract gesloten voor het leveren van een compleet post press systeem."

"Met GWS's dochterbedrijf Dovak Industrial Services, gevestigd in Frankrijk, ligt volledige service om de hoek. Onze kantoren liggen net ten noorden van Parijs", zegt Managing Director Walter Donkers. "Terwijl we de hele EMEAR-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika, Rusland) volledig ondersteunen, is het natuurlijk fijn om in ons thuisland een pers te installeren."

De M600 werd oorspronkelijk gebouwd voor een Italiaanse drukker, gespecialiseerd in drukwerk van zeer hoge kwaliteit: vooral catalogi en boeken. Als zodanig wordt de pers geleverd met een heleboel interessante afwerkingsopties.Gael Amic, GWS's Sales Manager voor Frankrijk: "De pers is uitgerust met zeven drukeenheden en twee vouwmachines, die een grote verscheidenheid aan vouwmogelijkheden bieden. Daarnaast wordt de pers geleverd met een sheeter voor andere soorten producten. Het is eigenlijk een zeer compleet pakket, want er is ook een contract gesloten voor het leveren van een compleet post press systeem.""Met GWS's dochterbedrijf Dovak Industrial Services, gevestigd in Frankrijk, ligt volledige service om de hoek. Onze kantoren liggen net ten noorden van Parijs", zegt Managing Director Walter Donkers. "Terwijl we de hele EMEAR-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika, Rusland) volledig ondersteunen, is het natuurlijk fijn om in ons thuisland een pers te installeren."