Esko introduceert tijdens Drupa sCloud, een nieuw platform op basis van cloud computing, data-uitwisseling en artificiële intelligentie (AI). Alle bestaande Esko-toepassingen - van ArtPro+, ArtiosCAD en Phoenix tot Cape Pack en Automation Engine - zullen connecteren met het nieuwe platform, waardoor alle stakeholders in de waardeketen 24/7 real-time toegang hebben tot live data en identieke bronnen, waar in de wereld ze zich ook bevinden.

Kwantumsprong

"Bovendien is Esko sCloud een open platform dat connectiviteit met partners ondersteunt", duidt Esko. "Huidige klanten kunnen hun Esko on-premise-toepassingen naadloos integreren met het sCloud-platform", stelt Joël Depernet, de president van Esko. "Dit is een nieuwe manier van werken en een die een kwantumsprong vertegenwoordigt in geconnecteerde, geïntegreerde workflows."

Verder zal Esko de CDI Crystal 'Quartz Edition' introduceren, als toevoeging aan de CDI Crystal XPS plaatbeeldvorming- en belichtingsoplossingen. De Quartz Edition combineert de verbeterde optica van de CDI Crystal met geoptimaliseerde Crystal Screens en introduceert 2000 lpi oppervlaktestructuren (Q-Cells), wat volgens Esko een grote sprong voorwaarts betekent in snelheid en drukkwaliteit van flexo-plaatbeeldvorming.

Kleurconsistentie

X-Rite zal Autura Ink presenteren op Drupa, het gaat om een cloudgebaseerde inktformulatiesoftware. Met behulp van X-Rites InkFormulation-software stroomlijnt dit platform alle aspecten van formulering, opslag, goedkeuring, ophaling en kwaliteitscontrole voor offset-, flexo-, diepdruk- en zeefdrukinkten. "Met geïntegreerde BestMatch-technologie en de mogelijkheid om assortimenten beter te beheren, helpt Autura Ink de efficiëntie te verbeteren en afval te verminderen", klinkt het.

Daarnaast zal X-Rite ook uitgebreide mogelijkheden aankondigen voor PantoneLive: de Private Library Manager richt zich op verpakkingsmerken die streven naar kleurconsistentie in hun producten en communicatie, ongeacht het substraat of de druktechnologie. "Met deze nieuwe mogelijkheid om aangepaste merkkleuren toe te voegen aan het PantoneLive-ecosysteem, kunnen merken pure spectrale waarden benutten gedurende het productieproces om merkkleuren op verschillende substraten te reproduceren met verschillende druktechnologieën en inktsoorten", duidt X-Rite.

Esko introduceert tijdens Drupa sCloud, een nieuw platform op basis van cloud computing, data-uitwisseling en artificiële intelligentie (AI). Alle bestaande Esko-toepassingen - van ArtPro+, ArtiosCAD en Phoenix tot Cape Pack en Automation Engine - zullen connecteren met het nieuwe platform, waardoor alle stakeholders in de waardeketen 24/7 real-time toegang hebben tot live data en identieke bronnen, waar in de wereld ze zich ook bevinden."Bovendien is Esko sCloud een open platform dat connectiviteit met partners ondersteunt", duidt Esko. "Huidige klanten kunnen hun Esko on-premise-toepassingen naadloos integreren met het sCloud-platform", stelt Joël Depernet, de president van Esko. "Dit is een nieuwe manier van werken en een die een kwantumsprong vertegenwoordigt in geconnecteerde, geïntegreerde workflows."Verder zal Esko de CDI Crystal 'Quartz Edition' introduceren, als toevoeging aan de CDI Crystal XPS plaatbeeldvorming- en belichtingsoplossingen. De Quartz Edition combineert de verbeterde optica van de CDI Crystal met geoptimaliseerde Crystal Screens en introduceert 2000 lpi oppervlaktestructuren (Q-Cells), wat volgens Esko een grote sprong voorwaarts betekent in snelheid en drukkwaliteit van flexo-plaatbeeldvorming.X-Rite zal Autura Ink presenteren op Drupa, het gaat om een cloudgebaseerde inktformulatiesoftware. Met behulp van X-Rites InkFormulation-software stroomlijnt dit platform alle aspecten van formulering, opslag, goedkeuring, ophaling en kwaliteitscontrole voor offset-, flexo-, diepdruk- en zeefdrukinkten. "Met geïntegreerde BestMatch-technologie en de mogelijkheid om assortimenten beter te beheren, helpt Autura Ink de efficiëntie te verbeteren en afval te verminderen", klinkt het.Daarnaast zal X-Rite ook uitgebreide mogelijkheden aankondigen voor PantoneLive: de Private Library Manager richt zich op verpakkingsmerken die streven naar kleurconsistentie in hun producten en communicatie, ongeacht het substraat of de druktechnologie. "Met deze nieuwe mogelijkheid om aangepaste merkkleuren toe te voegen aan het PantoneLive-ecosysteem, kunnen merken pure spectrale waarden benutten gedurende het productieproces om merkkleuren op verschillende substraten te reproduceren met verschillende druktechnologieën en inktsoorten", duidt X-Rite.