"We zijn verheugd de verkoop van onze XSYS-divisie te hebben afgerond", stelt Steve Dryden, de CEO van Flint Group, in een persbericht.

"De transactie is zowel financieel als strategisch aantrekkelijk voor Flint Group, aangezien we onze positie als leider in verbruiksartikelen en apparatuur voor conventioneel en digitaal printen voor de structureel groeiende segmenten Paper & Board, Flexible Packaging en Narrow Web-labels versterken."

Flexo- en boekdruk

De XSYS-divisie van Flint Group werd in 2021 opgericht als een samensmelting van Flint Group Flexographic en Xeikon Prepress. De divisie, met hoofdkantoor in Stuttgart, biedt totaaloplossingen voor de markten flexo- en boekdruk. XSYS was opgedeeld in drie subdivisies: Plates, Sleeves en Prepress.

Flint Group, met hoofdkantoor in Luxemburg, realiseerde in 2021 een omzet van 1,5 miljard euro met 5.600 werknemers.

"We zijn verheugd de verkoop van onze XSYS-divisie te hebben afgerond", stelt Steve Dryden, de CEO van Flint Group, in een persbericht."De transactie is zowel financieel als strategisch aantrekkelijk voor Flint Group, aangezien we onze positie als leider in verbruiksartikelen en apparatuur voor conventioneel en digitaal printen voor de structureel groeiende segmenten Paper & Board, Flexible Packaging en Narrow Web-labels versterken."De XSYS-divisie van Flint Group werd in 2021 opgericht als een samensmelting van Flint Group Flexographic en Xeikon Prepress. De divisie, met hoofdkantoor in Stuttgart, biedt totaaloplossingen voor de markten flexo- en boekdruk. XSYS was opgedeeld in drie subdivisies: Plates, Sleeves en Prepress.Flint Group, met hoofdkantoor in Luxemburg, realiseerde in 2021 een omzet van 1,5 miljard euro met 5.600 werknemers.