Frank Deschuytere (°1964, België) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector. Hij begon zijn carrière in 1989 op de R&D-afdeling van Agfa-Gevaert, waar hij zich toelegde op de ontwikkeling van technologieën voor digitaal drukken. In 1999 trad hij in dienst bij Xeikon en bekleedde hij er als lid van het executive team verschillende functies. Zo was hij verantwoordelijk voor R&D, productie, logistiek, HR en verkoop. In 2010 stapte hij over naar OTN Systems, een producent van telecommunicatieapparatuur. Als VP R&D en Service begeleidde hij er de overgang naar een nieuwe netwerktechnologie. Frank Deschuytere is Master in de ingenieurswetenschappen - burgerlijk ingenieur in de telecommunicatie (UGent) en behaalde een MBA aan de KU Leuven.

Wim Maes trad aan als CEO van Xeikon in oktober 2009. Namens de Raad van Commissarissen verklaart voorzitter Herman olde Bolhaar: "Wij zijn Wim zeer erkentelijk voor wat hij de afgelopen drie jaar tot stand heeft gebracht. Hij heeft met succes orde op zaken gesteld: de groep is financieel gezond, heeft een duidelijke strategische focus en een goede productenrange. Wim heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitbouw en stroomlijning van de sales-en-serviceorganisatie waardoor onze klanten kunnen rekenen

op een professioneel en toegewijd sales-en-servicenetwerk. We zijn dan ook verheugd dat hij betrokken zal blijven bij de ontwikkeling van de groep als lid van de Raad van Commissarissen."

Wim Deblauwe neemt na een lange periode afscheid van de groep. Hij heeft begin september de rol van Vice President North Europe bij Betafence aanvaard en wil zich daar volledig op concentreren.

De onderneming staat nu voor nieuwe uitdagingen. In de komende jaren ligt de focus op de implementatie van de strategie, de optimalisatie van interne processen om klanten een efficiëntere belevering en service te bieden en de uitvoering van Xeikons technologieagenda met, onder meer, het marktklaar maken van de Trillium-technologie. Herman olde Bolhaar: "Gezien zijn achtergrond is Frank de aangewezen man om in deze fase van de onderneming de leiding op zich te nemen. Xeikon is voor hem geen onbekende; we zijn blij hem weer te mogen verwelkomen."

Frank Deschuytere (°1964, België) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector. Hij begon zijn carrière in 1989 op de R&D-afdeling van Agfa-Gevaert, waar hij zich toelegde op de ontwikkeling van technologieën voor digitaal drukken. In 1999 trad hij in dienst bij Xeikon en bekleedde hij er als lid van het executive team verschillende functies. Zo was hij verantwoordelijk voor R&D, productie, logistiek, HR en verkoop. In 2010 stapte hij over naar OTN Systems, een producent van telecommunicatieapparatuur. Als VP R&D en Service begeleidde hij er de overgang naar een nieuwe netwerktechnologie. Frank Deschuytere is Master in de ingenieurswetenschappen - burgerlijk ingenieur in de telecommunicatie (UGent) en behaalde een MBA aan de KU Leuven.Wim Maes trad aan als CEO van Xeikon in oktober 2009. Namens de Raad van Commissarissen verklaart voorzitter Herman olde Bolhaar: "Wij zijn Wim zeer erkentelijk voor wat hij de afgelopen drie jaar tot stand heeft gebracht. Hij heeft met succes orde op zaken gesteld: de groep is financieel gezond, heeft een duidelijke strategische focus en een goede productenrange. Wim heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitbouw en stroomlijning van de sales-en-serviceorganisatie waardoor onze klanten kunnen rekenenop een professioneel en toegewijd sales-en-servicenetwerk. We zijn dan ook verheugd dat hij betrokken zal blijven bij de ontwikkeling van de groep als lid van de Raad van Commissarissen."Wim Deblauwe neemt na een lange periode afscheid van de groep. Hij heeft begin september de rol van Vice President North Europe bij Betafence aanvaard en wil zich daar volledig op concentreren. De onderneming staat nu voor nieuwe uitdagingen. In de komende jaren ligt de focus op de implementatie van de strategie, de optimalisatie van interne processen om klanten een efficiëntere belevering en service te bieden en de uitvoering van Xeikons technologieagenda met, onder meer, het marktklaar maken van de Trillium-technologie. Herman olde Bolhaar: "Gezien zijn achtergrond is Frank de aangewezen man om in deze fase van de onderneming de leiding op zich te nemen. Xeikon is voor hem geen onbekende; we zijn blij hem weer te mogen verwelkomen."