HP - onder het merk xRServices - Landa Digital Printing en Bobst zijn voorbeelden van bedrijven die digitale tweelingen van hun machines aanbieden via frontline.io. Deze hardwarefabrikanten zullen de technologie presenteren op Drupa. Ook frontline.io heeft een stand op de internationale vakbeurs in Düsseldorf.

"Deze marktleiders, en vele andere die frontline.io al gebruiken, melden een efficiëntietoename van 70 procent van hun op afstand uitgevoerde interventies", claimt het technologiebedrijf. "De oproeptijden worden drastisch verkort, er worden minder ingenieurs naar de locaties gestuurd en er worden minder onjuiste of onnodige onderdelen naar klanten verzonden vanwege de meer nauwkeurige diagnostiek." Volgens frontline.io kunnen fabrikanten zo 50 procent op hun trainingskosten besparen en zien de eindklanten hun productiviteit met 15 procent toenemen.

Itzhak Pichadze, de CEO van frontline.io.
HP - onder het merk xRServices - Landa Digital Printing en Bobst zijn voorbeelden van bedrijven die digitale tweelingen van hun machines aanbieden via frontline.io. Deze hardwarefabrikanten zullen de technologie presenteren op Drupa. Ook frontline.io heeft een stand op de internationale vakbeurs in Düsseldorf."Deze marktleiders, en vele andere die frontline.io al gebruiken, melden een efficiëntietoename van 70 procent van hun op afstand uitgevoerde interventies", claimt het technologiebedrijf. "De oproeptijden worden drastisch verkort, er worden minder ingenieurs naar de locaties gestuurd en er worden minder onjuiste of onnodige onderdelen naar klanten verzonden vanwege de meer nauwkeurige diagnostiek." Volgens frontline.io kunnen fabrikanten zo 50 procent op hun trainingskosten besparen en zien de eindklanten hun productiviteit met 15 procent toenemen.