De Jet Press 1160CFG maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde watergedragen pigmentinkt en kan op zowel gestreken als ongestreken papier printen.

De nieuwe pers beschikt over Fujifilms nieuwe 'papierstabilisatietechnologie'. De papierstabilisator controleert de conditie van het papier voordat het wordt bedrukt. Dit biedt volgens Fujifilm een oplossing voor productieproblemen waarmee klanten van inkjetprinters met continue aanvoer vaak te maken hebben, zoals inkthechting op dik papier, golven in dun papier en kwaliteitsschommelingen als gevolg van omgevings- en seizoensfactoren.

"De pers kan worden ingezet voor een breed scala aan bedrijfsdrukwerktoepassingen zoals direct mail en brochures", stelt Fujifilm.

De Jet Press 1160CFG maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde watergedragen pigmentinkt en kan op zowel gestreken als ongestreken papier printen.De nieuwe pers beschikt over Fujifilms nieuwe 'papierstabilisatietechnologie'. De papierstabilisator controleert de conditie van het papier voordat het wordt bedrukt. Dit biedt volgens Fujifilm een oplossing voor productieproblemen waarmee klanten van inkjetprinters met continue aanvoer vaak te maken hebben, zoals inkthechting op dik papier, golven in dun papier en kwaliteitsschommelingen als gevolg van omgevings- en seizoensfactoren."De pers kan worden ingezet voor een breed scala aan bedrijfsdrukwerktoepassingen zoals direct mail en brochures", stelt Fujifilm.