Bedrijven uit meer dan 40 landen hebben hun beursdeelname bevestigd, waaronder de grote internationale spelers, stelt de Messe-organisatie. Drupa-directeur Sabine Geldermann kondigt aan dat de beurs ook veel aandacht zal besteden aan verpakkingsdrukwerk, aan industrieel en functioneel drukken en aan additieve 3D printtechniek: "Vooral het groeipotentieel van inkjet en de uitbreiding richting nieuwe markten zorgen voor snelle innovatie."

Sinds juni vorig jaar wordt er in Düsseldorf bovendien gebouwd aan een volledig nieuwe beurshal 1 op de plek van de oude hallen 1 en 2. De hal wordt 15 meter hoog en ruim 12.000 vierkante meter groot, 558 vierkanten meter meer dan de twee voormalige hallen samen. Het bouwproject (foto), dat ook in een nieuwe zuidingang van het beurscomplex voorziet, kost zo'n 140 miljoen euro en is naar verwachting in de herfst van 2019 gereed.

Bedrijven uit meer dan 40 landen hebben hun beursdeelname bevestigd, waaronder de grote internationale spelers, stelt de Messe-organisatie. Drupa-directeur Sabine Geldermann kondigt aan dat de beurs ook veel aandacht zal besteden aan verpakkingsdrukwerk, aan industrieel en functioneel drukken en aan additieve 3D printtechniek: "Vooral het groeipotentieel van inkjet en de uitbreiding richting nieuwe markten zorgen voor snelle innovatie."Sinds juni vorig jaar wordt er in Düsseldorf bovendien gebouwd aan een volledig nieuwe beurshal 1 op de plek van de oude hallen 1 en 2. De hal wordt 15 meter hoog en ruim 12.000 vierkante meter groot, 558 vierkanten meter meer dan de twee voormalige hallen samen. Het bouwproject (foto), dat ook in een nieuwe zuidingang van het beurscomplex voorziet, kost zo'n 140 miljoen euro en is naar verwachting in de herfst van 2019 gereed.