De Get Smart Awards worden ondersteund door de sectorfondsen Grafoc en Cefograf en zijn er per provincie. Voor het bepalen van de laureaten, werden de sociale balansen van de bedrijven geanalyseerd en werd het aantal opleidingsuren ten opzichte van het aantal werknemers in rekening gebracht. De analyses werden uitgevoerd door Tony Coenjaerts van Trends TOP.

De Get Smart Awards die worden ondersteund door Grafoc en Cefograf, worden tijdens het avondgedeelte met walking dinner van het evenement Get Smart aan de laureaten overhandigd.

De Get Smart Awards worden ondersteund door de sectorfondsen Grafoc en Cefograf en zijn er per provincie. Voor het bepalen van de laureaten, werden de sociale balansen van de bedrijven geanalyseerd en werd het aantal opleidingsuren ten opzichte van het aantal werknemers in rekening gebracht. De analyses werden uitgevoerd door Tony Coenjaerts van Trends TOP.De Get Smart Awards die worden ondersteund door Grafoc en Cefograf, worden tijdens het avondgedeelte met walking dinner van het evenement Get Smart aan de laureaten overhandigd.