De 56-pagina tellende nieuwe publicatie met drip-off spot hoogglans UV-lak cover, zorgt voor een duidelijk overzicht van alle diensten die het printmedia sectorfonds biedt aan de grafische bedrijven en medewerkers: opleidingspremies, HR en personeelsbeleid, Aan het werk, GRAFOC- en Partner-trainingen, voor PC130-medewerkers, ...

Praktisch werd centraal het uitneembare Opleidingsplan voorzien, aan de cover treft de grafimedia ondernemer afscheurbare vouchers aan voor een gratis HR-QuickScan en de ? 250 premie voor de werknemers.

Daarnaast doet GRAFOC nog zoveel meer zoals Stagebegeleidingen, Bedrijfsleren om nieuwe medewerkers op te leiden op de werkvloer, enz.

GRAFOC: "Bel of mail ons daarom gerust, maar eigenlijk komen we liever even langs, dat praat zo veel makkelijker en zo kunnen we je beter sneller vooruit helpen."

Voor alle bijkomende informatie: david.benoit@grafoc.be , 0472 96 66 27

De 56-pagina tellende nieuwe publicatie met drip-off spot hoogglans UV-lak cover, zorgt voor een duidelijk overzicht van alle diensten die het printmedia sectorfonds biedt aan de grafische bedrijven en medewerkers: opleidingspremies, HR en personeelsbeleid, Aan het werk, GRAFOC- en Partner-trainingen, voor PC130-medewerkers, ...Praktisch werd centraal het uitneembare Opleidingsplan voorzien, aan de cover treft de grafimedia ondernemer afscheurbare vouchers aan voor een gratis HR-QuickScan en de ? 250 premie voor de werknemers.Daarnaast doet GRAFOC nog zoveel meer zoals Stagebegeleidingen, Bedrijfsleren om nieuwe medewerkers op te leiden op de werkvloer, enz.GRAFOC: "Bel of mail ons daarom gerust, maar eigenlijk komen we liever even langs, dat praat zo veel makkelijker en zo kunnen we je beter sneller vooruit helpen." Voor alle bijkomende informatie: david.benoit@grafoc.be , 0472 96 66 27