De verkoop werd met een handdruk bezegeld op de stand van Fujifilm op de voorbije Fespa in mei. Het is voor Hecht de eerste inkjetmachine van de Japanse fabrikant waarvan het wel al de offsetplaten gebruikt. De rol-naar-rolprinter Acuity Ultra heeft 6 kleuren + wit aan boord en spuit kleine 3,5 picoliter inktdruppeltjes. De superbrede printer haalt een snelheid tot 400 m²/uur. De machine wordt deze maand geplaatst in de vestiging van Hecht in Braine-L'Alleud.

Grootformaatprintbedrijf Hecht, met extra locaties in Frankrijk en Nederland, werd in 2017 overgenomen door Koramic Visual Communication Group en ging meteen aan de slag met de uitbreiding van zijn toch al aanzienlijke productiecapaciteit.

Doorslaggevende argumenten voor de keuze van de machine waren volgens Rik Deman, CEO van Koramic Visual Communication Group, snelheid, kwaliteit en de uitstekende optie voor witte inkt: "Dit laatste punt is bijzonder belangrijk voor ons, omdat we de high-end, backlit grafische markt en de out-of-home advertentiemarkt als belangrijke groeigebieden beschouwen." Met de printer kunnen verschillende soorten substraten worden bedrukt waaronder textiel- en bannermedia, papier, backlitmedia, enz.

De verkoop werd met een handdruk bezegeld op de stand van Fujifilm op de voorbije Fespa in mei. Het is voor Hecht de eerste inkjetmachine van de Japanse fabrikant waarvan het wel al de offsetplaten gebruikt. De rol-naar-rolprinter Acuity Ultra heeft 6 kleuren + wit aan boord en spuit kleine 3,5 picoliter inktdruppeltjes. De superbrede printer haalt een snelheid tot 400 m²/uur. De machine wordt deze maand geplaatst in de vestiging van Hecht in Braine-L'Alleud.Grootformaatprintbedrijf Hecht, met extra locaties in Frankrijk en Nederland, werd in 2017 overgenomen door Koramic Visual Communication Group en ging meteen aan de slag met de uitbreiding van zijn toch al aanzienlijke productiecapaciteit.Doorslaggevende argumenten voor de keuze van de machine waren volgens Rik Deman, CEO van Koramic Visual Communication Group, snelheid, kwaliteit en de uitstekende optie voor witte inkt: "Dit laatste punt is bijzonder belangrijk voor ons, omdat we de high-end, backlit grafische markt en de out-of-home advertentiemarkt als belangrijke groeigebieden beschouwen." Met de printer kunnen verschillende soorten substraten worden bedrukt waaronder textiel- en bannermedia, papier, backlitmedia, enz.