"Onze klanten zijn onze prioriteit. Voor ons was het dus belangrijk om drukkers een samenhangend gamma aan te bieden dat in de hele wereld beschikbaar is en waarmee de beste drukresultaten behaald kunnen worden", zegt Roland Schröder van Hubergroup.

Nieuwe samenstelling

Een van de veranderingen is dat alle inkt- en vernisseries nu zonder PTFE (polytetrafluorethyleen) samengesteld worden, in overeenstemming met de voorschriften voor de Amerikaanse markt en met de vereisten van de grote opdrachtgevers. Hubergroep wil zich ook voorbereiden op de toekomstige richtlijnen van de andere internationale markten.

De inktseries NewV poly (ook voor voedingsverpakkingen), NewV tin en de vernisserie NewV lac kregen een nieuwe samenstelling om ze "zintuiglijk neutraal te maken". De vernissen NewV lac bevatten nu ook geen benzofenon meer, een stof die als potentieel kankerverwekkend beschouwd wordt. Daarnaast heeft Hubergroup ook nieuw inkten voor de sector van de metaalverpakkingen. Het gaat om de nieuwe reeks NewV tin led die UV-inkten en -vernissen voor LED-drogers omvat.

Roland Schröder vat samen: "Met deze herpositionering hebben we een toekomstgericht aanbod in het leven geroepen".

"Onze klanten zijn onze prioriteit. Voor ons was het dus belangrijk om drukkers een samenhangend gamma aan te bieden dat in de hele wereld beschikbaar is en waarmee de beste drukresultaten behaald kunnen worden", zegt Roland Schröder van Hubergroup. Een van de veranderingen is dat alle inkt- en vernisseries nu zonder PTFE (polytetrafluorethyleen) samengesteld worden, in overeenstemming met de voorschriften voor de Amerikaanse markt en met de vereisten van de grote opdrachtgevers. Hubergroep wil zich ook voorbereiden op de toekomstige richtlijnen van de andere internationale markten.De inktseries NewV poly (ook voor voedingsverpakkingen), NewV tin en de vernisserie NewV lac kregen een nieuwe samenstelling om ze "zintuiglijk neutraal te maken". De vernissen NewV lac bevatten nu ook geen benzofenon meer, een stof die als potentieel kankerverwekkend beschouwd wordt. Daarnaast heeft Hubergroup ook nieuw inkten voor de sector van de metaalverpakkingen. Het gaat om de nieuwe reeks NewV tin led die UV-inkten en -vernissen voor LED-drogers omvat.Roland Schröder vat samen: "Met deze herpositionering hebben we een toekomstgericht aanbod in het leven geroepen".