"PACKZ heeft al lang ondersteuning voor connectiviteit met structurele ontwerpsoftware via open interfaces, maar de directe verbinding met EngView is veel gestroomlijnder en productiever voor vouwkartonontwerpers en -drukkers", stelt Patrick Coussement, president van Hybrid Software. "EngView heeft een uitstekende reputatie en biedt zowel Mac- als PC-versies van hun software, net zoals wij dat doen met PACKZ."

Boriana Stoimenova, hoofd van de Packaging-divisie bij EngView Systems, duidt de alliantie als een logische stap. "Deze samenwerking heeft tot doel onze klanten te versterken door het automatiseren van de verpakkingsontwerp- en productieprocessen. Het zal hun efficiëntie aanzienlijk verbeteren en de time-to-market verkorten."

"PACKZ heeft al lang ondersteuning voor connectiviteit met structurele ontwerpsoftware via open interfaces, maar de directe verbinding met EngView is veel gestroomlijnder en productiever voor vouwkartonontwerpers en -drukkers", stelt Patrick Coussement, president van Hybrid Software. "EngView heeft een uitstekende reputatie en biedt zowel Mac- als PC-versies van hun software, net zoals wij dat doen met PACKZ."Boriana Stoimenova, hoofd van de Packaging-divisie bij EngView Systems, duidt de alliantie als een logische stap. "Deze samenwerking heeft tot doel onze klanten te versterken door het automatiseren van de verpakkingsontwerp- en productieprocessen. Het zal hun efficiëntie aanzienlijk verbeteren en de time-to-market verkorten."