"De inzet van Kodak voor de veiligheid van onze medewerkers en klanten tijdens de Covid-19 -pandemie staat voorop. De aanhoudende zorgen en gevolgen van de pandemie maken het voor ons moeilijk om in deze onzekere tijden middelen voor een dergelijke gebeurtenis in te zetten", aldus Jim Continenza, Executive Chairman, Eastman Kodak Company.

En verder: Kodak zal blijven investeren in de drukindustrie en de producten leveren die onze klanten nodig hebben om hun productiviteit en groei te stimuleren.

Ook de Postpress Alliance (Baumann Maschinenbau Solms, Bograma, H+H, Hohner, MBO Postpress Solutions, Perfecta und Wohlenberg) komt niet naar drupa.

"De inzet van Kodak voor de veiligheid van onze medewerkers en klanten tijdens de Covid-19 -pandemie staat voorop. De aanhoudende zorgen en gevolgen van de pandemie maken het voor ons moeilijk om in deze onzekere tijden middelen voor een dergelijke gebeurtenis in te zetten", aldus Jim Continenza, Executive Chairman, Eastman Kodak Company.En verder: Kodak zal blijven investeren in de drukindustrie en de producten leveren die onze klanten nodig hebben om hun productiviteit en groei te stimuleren.Ook de Postpress Alliance (Baumann Maschinenbau Solms, Bograma, H+H, Hohner, MBO Postpress Solutions, Perfecta und Wohlenberg) komt niet naar drupa.