Tijdens de internationale vakbeurs Drupa werd de VariJET106 van Koenig & Bauer Durst getoond in een hybride configuratie gekoppeld aan de Rapida offsetperstechnologie en met de workflow van Koenig & Bauer. Tijdens de demonstraties werden toepassingen gedrukt voor markten zoals de farmaceutica, gezondheids- en schoonheidsproducten, evenals voedsel en dranken.

Daarnaast was er aandacht voor de Delta SPC 130 single pass digitale vellenpers die gebouwd is voor de golfkartonmarkt. De controlepost van de pers was op de stand te zien om te demonstreren hoe het systeem werkt in een productieomgeving met behulp van Durst Workflow en Durst Analytics.

Ook een doorbraak, zoals het printen op voornamelijk bruine substraten met watergebaseerd digitaal wit, werd getoond. "Koenig & Bauer Durst is het eerste bedrijf dat digitaal witte inkt aanbiedt voor golfkartonsubstraten in primaire voedselverpakkingen", claimt de joint venture.

De controlepost van de Delta SPC 130 was te zien op Drupa., Messe Düsseldorf
De controlepost van de Delta SPC 130 was te zien op Drupa. © Messe Düsseldorf
Tijdens de internationale vakbeurs Drupa werd de VariJET106 van Koenig & Bauer Durst getoond in een hybride configuratie gekoppeld aan de Rapida offsetperstechnologie en met de workflow van Koenig & Bauer. Tijdens de demonstraties werden toepassingen gedrukt voor markten zoals de farmaceutica, gezondheids- en schoonheidsproducten, evenals voedsel en dranken.Daarnaast was er aandacht voor de Delta SPC 130 single pass digitale vellenpers die gebouwd is voor de golfkartonmarkt. De controlepost van de pers was op de stand te zien om te demonstreren hoe het systeem werkt in een productieomgeving met behulp van Durst Workflow en Durst Analytics.Ook een doorbraak, zoals het printen op voornamelijk bruine substraten met watergebaseerd digitaal wit, werd getoond. "Koenig & Bauer Durst is het eerste bedrijf dat digitaal witte inkt aanbiedt voor golfkartonsubstraten in primaire voedselverpakkingen", claimt de joint venture.