Op dit moment wordt een Euclid III van Highcon opgebouwd in het Europese democenter van Komori in het Nederlandse Utrecht, zodat de machine daar tijdens het aanstaande Open House (4 en 5 oktober) kan worden getoond. Het is de derde generatie van de digitale Euclid-machine die tijdens drupa 2012 debuteerde.

Komori Europe ziet de uitbreiding van het portfolio als een goede combinatie met de eigen machines, waaronder de Impremia IS29 inkjetvellenpers op B2-formaat.

Heidelberg Benelux voerde Highcon in ons land enige tijd in het assortiment, maar dat is niet meer het geval. Het is nog niet bekend wie nu in België verantwoordelijk wordt: Komori Europe zegt zich eerst te richten op de landen waar het een rechtstreekse marktbenadering voert.

Op dit moment wordt een Euclid III van Highcon opgebouwd in het Europese democenter van Komori in het Nederlandse Utrecht, zodat de machine daar tijdens het aanstaande Open House (4 en 5 oktober) kan worden getoond. Het is de derde generatie van de digitale Euclid-machine die tijdens drupa 2012 debuteerde.Komori Europe ziet de uitbreiding van het portfolio als een goede combinatie met de eigen machines, waaronder de Impremia IS29 inkjetvellenpers op B2-formaat.Heidelberg Benelux voerde Highcon in ons land enige tijd in het assortiment, maar dat is niet meer het geval. Het is nog niet bekend wie nu in België verantwoordelijk wordt: Komori Europe zegt zich eerst te richten op de landen waar het een rechtstreekse marktbenadering voert.