De TASKalfa Pro 55000c volgt de TASKalfa Pro15000c op die in 2019 uitgebracht werd voor transactioneel en transpromotioneel drukwerk. "De TASKalfa Pro 15000c zorgde met zijn unieke positionering voor een omwenteling in de markt. En vandaag zal de TASKalfa Pro 55000c een vergelijkbare impact op de grafische sector hebben, dankzij de inkjettechnologie van Kyocera", stelt de fabrikant in een persbericht.

Rivaliseren met offset

Op Drupa toont Kyocera de TASKalfa Pro 15000c en de TASKalfa Pro 55000c. Die nieuwe inkjetpers voor de handelsdruk (boeken, brochures, publimails, enz.) verwerkt zowel gestreken offsetpapier als andere dragers. "Bovendien zullen de betrouwbaarheid, de duurzaamheid en de lage aankoop- en exploitatiekosten van de TASKalfa Pro 55000c de verwachtingen van de klanten uit de grafische sector overtreffen", benadrukt Kyocera.

Volgens de printerfabrikant biedt de nieuwe inkjetpers een drukkwaliteit die met die van offset vergelijkbaar is, en gaat het om een duurzaam model. De pers die zich door een compact ontwerp onderscheidt, haalt met de inkjetkoppen van Kyocera een hoge drukresolutie van 1200 dpi en heeft een lage TCO (Total Cost of Ownership).

De TASKalfa Pro 55000c volgt de TASKalfa Pro15000c op die in 2019 uitgebracht werd voor transactioneel en transpromotioneel drukwerk. "De TASKalfa Pro 15000c zorgde met zijn unieke positionering voor een omwenteling in de markt. En vandaag zal de TASKalfa Pro 55000c een vergelijkbare impact op de grafische sector hebben, dankzij de inkjettechnologie van Kyocera", stelt de fabrikant in een persbericht.Op Drupa toont Kyocera de TASKalfa Pro 15000c en de TASKalfa Pro 55000c. Die nieuwe inkjetpers voor de handelsdruk (boeken, brochures, publimails, enz.) verwerkt zowel gestreken offsetpapier als andere dragers. "Bovendien zullen de betrouwbaarheid, de duurzaamheid en de lage aankoop- en exploitatiekosten van de TASKalfa Pro 55000c de verwachtingen van de klanten uit de grafische sector overtreffen", benadrukt Kyocera.Volgens de printerfabrikant biedt de nieuwe inkjetpers een drukkwaliteit die met die van offset vergelijkbaar is, en gaat het om een duurzaam model. De pers die zich door een compact ontwerp onderscheidt, haalt met de inkjetkoppen van Kyocera een hoge drukresolutie van 1200 dpi en heeft een lage TCO (Total Cost of Ownership).