De twee noordelijke beurshallen waren de afgelopen edities het verzamelpunt van grote spelers op het gebied van digitale printtechnologie. Eerder maakten Xerox, Screen en Fujifilm al bekend er in 2021 niet bij te zijn vanwege de aanhoudende onzekerheid door corona. Andere vaste standhouders in Hal 8a, zoals Agfa en Xeikon, kozen nu voor nieuwe plekken in respectievelijk hal 3 en hal 11; zij hebben nog geen mededelingen gedaan over het eventuele annuleren van hun deelname.

De drie Japanse printerfabrikanten sluiten aan in de rij van afzeggingen van grote spelers, zoals HP (zodat de hele Hal 17 nu leeg laat), Heidelberg en Kodak. Op de oorspronkelijke plattegrond van Drupa 2020 is nu ruim 10 procent van de vierkante meters aan standruimte geannuleerd.

De twee noordelijke beurshallen waren de afgelopen edities het verzamelpunt van grote spelers op het gebied van digitale printtechnologie. Eerder maakten Xerox, Screen en Fujifilm al bekend er in 2021 niet bij te zijn vanwege de aanhoudende onzekerheid door corona. Andere vaste standhouders in Hal 8a, zoals Agfa en Xeikon, kozen nu voor nieuwe plekken in respectievelijk hal 3 en hal 11; zij hebben nog geen mededelingen gedaan over het eventuele annuleren van hun deelname.De drie Japanse printerfabrikanten sluiten aan in de rij van afzeggingen van grote spelers, zoals HP (zodat de hele Hal 17 nu leeg laat), Heidelberg en Kodak. Op de oorspronkelijke plattegrond van Drupa 2020 is nu ruim 10 procent van de vierkante meters aan standruimte geannuleerd.