Taner Bicer, president van de Chemicals-divisie, en Carsten Zölzer, president van de Offset-divisie, worden lid van het managementteam van MHM Holding GmbH. Beide heren blijven ook managing directors van Hubergroup Deutschland GmbH en behouden hun huidige verantwoordelijkheden. Samen met Britta Hübner, de chief financial officer (CFO) en chief transformation officer (CTO) van de groep, zullen ze het management van de holding opnemen.

Reorganisatie en herfinanciering

"Heiner Klokkers heeft de afgelopen jaren een sleutelrol gespeeld in het vormgeven van het bedrijf en heeft de reorganisatie van de groep geïnitieerd", zegt Britta Hübner. "Nu is het tijd om de volgende stap te zetten, de financiële kracht van de groep te versterken en deze operationeel vooruit te stuwen."

In het kader van de transformatie van de groep richt het management zich intensief op de aankomende herfinanciering, stelt het bedrijf. Hubergroup stelt ongeveer 3.300 mensen tewerk in dertig landen en realiseerde in 2022 een omzet van 813 miljoen euro.

Taner Bicer, president van de Chemicals-divisie, en Carsten Zölzer, president van de Offset-divisie, worden lid van het managementteam van MHM Holding GmbH. Beide heren blijven ook managing directors van Hubergroup Deutschland GmbH en behouden hun huidige verantwoordelijkheden. Samen met Britta Hübner, de chief financial officer (CFO) en chief transformation officer (CTO) van de groep, zullen ze het management van de holding opnemen."Heiner Klokkers heeft de afgelopen jaren een sleutelrol gespeeld in het vormgeven van het bedrijf en heeft de reorganisatie van de groep geïnitieerd", zegt Britta Hübner. "Nu is het tijd om de volgende stap te zetten, de financiële kracht van de groep te versterken en deze operationeel vooruit te stuwen."In het kader van de transformatie van de groep richt het management zich intensief op de aankomende herfinanciering, stelt het bedrijf. Hubergroup stelt ongeveer 3.300 mensen tewerk in dertig landen en realiseerde in 2022 een omzet van 813 miljoen euro.