Manneken Pis heeft de eer te verschijnen op de eerste postzegel die komend jaar op 28 januari wordt uitgegeven. Daar heeft bpost goede reden toe: "Het misschien wel bekendste beeldje van België viert in 2019 zijn 400ste verjaardag. Het originele bronzen beeldje werd in 1619 gemaakt. Voordat Manneken Pis een folkloristisch personage werd, was hij gewoon een fontein die een essentiële rol speelde in de watervoorziening van de stad Brussel."

Bpost past vanaf 1 januari 2019 ook haar tarieven aan. Voor zendingen binnen België maakt ze voortaan een onderscheid tussen een Prior (levering de volgende werkdag) en Non Prior tarief (levering binnen maximaal drie werkdagen). Non Prior postzegels kosten los 0,95? per stuk terwijl een Prior postzegel 1? per stuk kost.

Manneken Pis heeft de eer te verschijnen op de eerste postzegel die komend jaar op 28 januari wordt uitgegeven. Daar heeft bpost goede reden toe: "Het misschien wel bekendste beeldje van België viert in 2019 zijn 400ste verjaardag. Het originele bronzen beeldje werd in 1619 gemaakt. Voordat Manneken Pis een folkloristisch personage werd, was hij gewoon een fontein die een essentiële rol speelde in de watervoorziening van de stad Brussel."Bpost past vanaf 1 januari 2019 ook haar tarieven aan. Voor zendingen binnen België maakt ze voortaan een onderscheid tussen een Prior (levering de volgende werkdag) en Non Prior tarief (levering binnen maximaal drie werkdagen). Non Prior postzegels kosten los 0,95? per stuk terwijl een Prior postzegel 1? per stuk kost.