De Massivit 3000 wordt door de machinefabrikant geprofileerd als "een meer betaalbare 3D-printoplossing". Met de nieuwe 3D-printer kunnen displays geproduceerd worden voor entertainmentactiviteiten, marketing-, retail- en reclamecampagnes.

"De introductie van de nieuwe Massivit 3000 breidt de toegang tot deze disruptieve technologie uit naar een veel breder scala aan bedrijven, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding", zegt Erez Zimerman, de CEO van Massivit.

De printer combineert een hoge productiesnelheid met een printvolume van 1,2 x 1,5 x 1,8 m. De Massivit 3000 is gebouwd op de vertrouwde Gel Dispensing Printing (GDP) -technologie die tot nu toe in 40 landen is geïnstalleerd.

De Massivit 3000 wordt door de machinefabrikant geprofileerd als "een meer betaalbare 3D-printoplossing". Met de nieuwe 3D-printer kunnen displays geproduceerd worden voor entertainmentactiviteiten, marketing-, retail- en reclamecampagnes."De introductie van de nieuwe Massivit 3000 breidt de toegang tot deze disruptieve technologie uit naar een veel breder scala aan bedrijven, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding", zegt Erez Zimerman, de CEO van Massivit.De printer combineert een hoge productiesnelheid met een printvolume van 1,2 x 1,5 x 1,8 m. De Massivit 3000 is gebouwd op de vertrouwde Gel Dispensing Printing (GDP) -technologie die tot nu toe in 40 landen is geïnstalleerd.