Voor dit internationale trendonderzoek activeert de internationale vakbeurs Drupa haar expertpanel. Tegelijkertijd worden andere geïnteresseerde printserviceproviders en fabrikanten uit de waardeketen uitgenodigd om deel te nemen aan het wereldwijde industriepanel. De resultaten van het onderzoek zullen in het najaar worden gepubliceerd als de achtste editie van het 'Drupa Global Trends Report'.

Investeringsplannen en groeipotentieel

Het onderzoek is gericht op leidinggevenden en experts van printserviceproviders en de machine-/toeleveringsindustrie. Aanmelden als panellid is mogelijk tot 31 maart, het onderzoek vindt plaats in april.

"Het 'Drupa Global Trends Report' is een waardevol hulpmiddel om de marktdynamiek en de bijbehorende impact op investeringsplannen en groeipotentieel te benadrukken", zegt Sabine Geldermann, director Print Technologies Messe Düsseldorf. "We nodigen fabrikanten en printserviceproviders van harte uit om zich te registreren om een algemeen beeld van de sector te geven."

Voor dit internationale trendonderzoek activeert de internationale vakbeurs Drupa haar expertpanel. Tegelijkertijd worden andere geïnteresseerde printserviceproviders en fabrikanten uit de waardeketen uitgenodigd om deel te nemen aan het wereldwijde industriepanel. De resultaten van het onderzoek zullen in het najaar worden gepubliceerd als de achtste editie van het 'Drupa Global Trends Report'.Het onderzoek is gericht op leidinggevenden en experts van printserviceproviders en de machine-/toeleveringsindustrie. Aanmelden als panellid is mogelijk tot 31 maart, het onderzoek vindt plaats in april."Het 'Drupa Global Trends Report' is een waardevol hulpmiddel om de marktdynamiek en de bijbehorende impact op investeringsplannen en groeipotentieel te benadrukken", zegt Sabine Geldermann, director Print Technologies Messe Düsseldorf. "We nodigen fabrikanten en printserviceproviders van harte uit om zich te registreren om een algemeen beeld van de sector te geven."