Na de aankondiging van de tweede editie van de 'Xerox Creative Awards' werd de termijn om deel te nemen van juni naar september verschoven. Inschrijven kan online en de realisaties kunnen nu tot 1 september 2021 ingediend worden. De organisatoren hopen dat de gezondheidssituatie tegen dan gunstiger is om een heus evenement te organiseren dat iedereen kan bijwonen.

Ter herinnering: de wedstrijd staat open voor grafische ontwerpers, drukkers, reprograven en studenten uit Frankrijk, België en Luxemburg. Het drukwerk en de veredeling moeten op een pers van Xerox uitgevoerd zijn (Versalink C8000W, Primelink 9065/9070, C60/C70, Versant 180/280, Iridesse of iGen5) en minstens één speciale toner CMYK+ gebruiken. Per categorie kunnen tot drie realisaties ingediend worden (boek, fotoproduct, verpakking, direct marketing, professionele communicatie). De awards worden eind september in Parijs uitgereikt.

Deelname en informatie

Na de aankondiging van de tweede editie van de 'Xerox Creative Awards' werd de termijn om deel te nemen van juni naar september verschoven. Inschrijven kan online en de realisaties kunnen nu tot 1 september 2021 ingediend worden. De organisatoren hopen dat de gezondheidssituatie tegen dan gunstiger is om een heus evenement te organiseren dat iedereen kan bijwonen.Ter herinnering: de wedstrijd staat open voor grafische ontwerpers, drukkers, reprograven en studenten uit Frankrijk, België en Luxemburg. Het drukwerk en de veredeling moeten op een pers van Xerox uitgevoerd zijn (Versalink C8000W, Primelink 9065/9070, C60/C70, Versant 180/280, Iridesse of iGen5) en minstens één speciale toner CMYK+ gebruiken. Per categorie kunnen tot drie realisaties ingediend worden (boek, fotoproduct, verpakking, direct marketing, professionele communicatie). De awards worden eind september in Parijs uitgereikt. Deelname en informatie