De nieuwe Indigo 6900 van HP is voorzien van de Production Pro digitale front-end. De fabrikant zegt dat de pers uitstekend toegerust is voor de labelmarkt en een hogere winst per lopende meter oplevert.

Tot de mogelijke features behoren Pack Ready for Labels, voor de productie van labels met hoge resistentie voor voedingsmiddelen, huishouden, chemie en farma, en integratie met de Gem single-pass digitale veredelingslijn voor labels, die vorig jaar in september op Labelexpo Europe werd gelanceerd.

Indigo ElectroInk Silver en ElectroInk Invisible Blue and Yellow, dat zichtbaar is onder UV-licht, kunnen eveneens op de machine worden gebruikt.

De uitbreiding volgt op de grootste verpakkingsdeal ooit voor HP Indigo met ePac Flexible Packaging in de VS. Dit bedrijf bestelde bovenop de al 3 producerende, nog eens 10 bijkomende HP Indigo 20000 persen.

HP heeft ook een update klaar van zijn op Drupa aangekondigde PageWide C500 single-pass vellenpers. De machine zal met de MIS-software van Kiwiplan voor golfkarton- en kartonverpakkingen worden geïntegreerd. Vijf klanten in Europa en de VS hebben al een PageWide C500 aangekocht. De eerste pers wordt volgende maand op transport gezet. De pers spuit watergebaseerde inkten en is een alternatief voor offsetdruk op linerpapier en flexodruk.

HP heeft ook de commerciële beschikbaarheid van de Pack Ready Laminator voor de flexibele verpakkingspers Indigo 20000 aangekondigd.

De Indigo 30000 is ook opgewaardeerd, met een verhoogde productiviteit, om tientallen vouwkarton orders per dag en tot een miljoen B2-vellen per maand mogelijk te maken. Nieuwe veiligheidskenmerken zijn onder meer microtekst en microQR-codes.

De nieuwe Indigo 6900 van HP is voorzien van de Production Pro digitale front-end. De fabrikant zegt dat de pers uitstekend toegerust is voor de labelmarkt en een hogere winst per lopende meter oplevert.Tot de mogelijke features behoren Pack Ready for Labels, voor de productie van labels met hoge resistentie voor voedingsmiddelen, huishouden, chemie en farma, en integratie met de Gem single-pass digitale veredelingslijn voor labels, die vorig jaar in september op Labelexpo Europe werd gelanceerd.Indigo ElectroInk Silver en ElectroInk Invisible Blue and Yellow, dat zichtbaar is onder UV-licht, kunnen eveneens op de machine worden gebruikt.De uitbreiding volgt op de grootste verpakkingsdeal ooit voor HP Indigo met ePac Flexible Packaging in de VS. Dit bedrijf bestelde bovenop de al 3 producerende, nog eens 10 bijkomende HP Indigo 20000 persen.HP heeft ook een update klaar van zijn op Drupa aangekondigde PageWide C500 single-pass vellenpers. De machine zal met de MIS-software van Kiwiplan voor golfkarton- en kartonverpakkingen worden geïntegreerd. Vijf klanten in Europa en de VS hebben al een PageWide C500 aangekocht. De eerste pers wordt volgende maand op transport gezet. De pers spuit watergebaseerde inkten en is een alternatief voor offsetdruk op linerpapier en flexodruk.HP heeft ook de commerciële beschikbaarheid van de Pack Ready Laminator voor de flexibele verpakkingspers Indigo 20000 aangekondigd.De Indigo 30000 is ook opgewaardeerd, met een verhoogde productiviteit, om tientallen vouwkarton orders per dag en tot een miljoen B2-vellen per maand mogelijk te maken. Nieuwe veiligheidskenmerken zijn onder meer microtekst en microQR-codes.