Universitas Digital Printing is als digitale drukkerij gericht op B2B-samenwerkingen en werkt voor multinationals, KMO's, educatieve instellingen, opleidingscentra, uitgeverijen en cursusdiensten. Sinds mei versterkt Marnix Van de Cauter (ex-ceo van Xerox Belux) het managementteam. Recent werd sectorgenoot Printed on Demand overgenomen.

Innoverend ondernemerschap

De druk op de printsector is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Professionalisering en innoverend ondernemerschap zijn daarom onontbeerlijk om te overleven. Universitas is erin geslaagd om al die jaren een stabiele groei te realiseren.

"We hebben geluisterd naar de noden van onze klanten", stelt Tom Van Uffelen. "We ontwikkelden diverse softwareapplicaties die de link vormen met onze eindklant, met één duidelijk doel voor ogen: het faciliteren van print. We merken dat hier veel vraag naar is en zien de toekomst rooskleurig tegemoet."

Universitas Digital Printing is als digitale drukkerij gericht op B2B-samenwerkingen en werkt voor multinationals, KMO's, educatieve instellingen, opleidingscentra, uitgeverijen en cursusdiensten. Sinds mei versterkt Marnix Van de Cauter (ex-ceo van Xerox Belux) het managementteam. Recent werd sectorgenoot Printed on Demand overgenomen.De druk op de printsector is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Professionalisering en innoverend ondernemerschap zijn daarom onontbeerlijk om te overleven. Universitas is erin geslaagd om al die jaren een stabiele groei te realiseren."We hebben geluisterd naar de noden van onze klanten", stelt Tom Van Uffelen. "We ontwikkelden diverse softwareapplicaties die de link vormen met onze eindklant, met één duidelijk doel voor ogen: het faciliteren van print. We merken dat hier veel vraag naar is en zien de toekomst rooskleurig tegemoet."