Het Italiaanse Valiani is in juni 2022 overgenomen door Summa. Een eerste Valiani-machine, de Omnia 100, is geïnstalleerd in het democentrum van Papyrus Viscom in Mechelen. "Het Valiani-team was ter plaatse en nam de volledige installatie en training op zich", zegt Heidi Hoornaert, Summa area sales manager.

Prijsbewuste klant

"Het Valiani-assortiment is een perfecte aanvulling op ons bestaande Summa F Series-assortiment", stelt David Goris, de business unit manager van Papyrus Viscom. "Enerzijds kunnen we nu een kwaliteitsoplossing bieden voor de prijsbewuste klant die behoefte heeft aan een instap vlakbedsnijder en anderzijds biedt het Omnia-gamma met zijn automatische invoer een oplossing voor onze klanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige high-end productieve oplossing."

Het Italiaanse Valiani is in juni 2022 overgenomen door Summa. Een eerste Valiani-machine, de Omnia 100, is geïnstalleerd in het democentrum van Papyrus Viscom in Mechelen. "Het Valiani-team was ter plaatse en nam de volledige installatie en training op zich", zegt Heidi Hoornaert, Summa area sales manager."Het Valiani-assortiment is een perfecte aanvulling op ons bestaande Summa F Series-assortiment", stelt David Goris, de business unit manager van Papyrus Viscom. "Enerzijds kunnen we nu een kwaliteitsoplossing bieden voor de prijsbewuste klant die behoefte heeft aan een instap vlakbedsnijder en anderzijds biedt het Omnia-gamma met zijn automatische invoer een oplossing voor onze klanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige high-end productieve oplossing."