Colordruck Baiersbronn ziet goede toekomstmogelijkheden in de productie van gepersonaliseerde verpakkingen en het bieden van maatwerk-oplossingen. Het startte daarom vorig jaar een 'Packaging Digital'-divisie op en installeerde een HP Indigo 30000. Die machine zou in 2017 gezelschap krijgen van een S10 Nano-pers. Maar toen Landa begin april de eerste drie bèta-gebruikers bekendmaakte, ontbrak daarbij Colordruck Baiersbronn. De Europese primeur gaat nu eind dit jaar naar het Duitse Edelmann.

Martin Bruttel, directeur van Colordruck Baiersbronn, gaat niet specifiek in op de wissel, maar stelt wel dat er 'intensieve testen' hebben plaatsgevonden met 'verschillende technologische concepten en business modellen'.

Heidelberg meldt goed op schema te liggen met de vorig jaar tijdens Drupa gelanceerde Primefire inkjetpers: de eerste test-machine staat al bij Multi Packaging Solutions.

Colordruck Baiersbronn ziet goede toekomstmogelijkheden in de productie van gepersonaliseerde verpakkingen en het bieden van maatwerk-oplossingen. Het startte daarom vorig jaar een 'Packaging Digital'-divisie op en installeerde een HP Indigo 30000. Die machine zou in 2017 gezelschap krijgen van een S10 Nano-pers. Maar toen Landa begin april de eerste drie bèta-gebruikers bekendmaakte, ontbrak daarbij Colordruck Baiersbronn. De Europese primeur gaat nu eind dit jaar naar het Duitse Edelmann.Martin Bruttel, directeur van Colordruck Baiersbronn, gaat niet specifiek in op de wissel, maar stelt wel dat er 'intensieve testen' hebben plaatsgevonden met 'verschillende technologische concepten en business modellen'.Heidelberg meldt goed op schema te liggen met de vorig jaar tijdens Drupa gelanceerde Primefire inkjetpers: de eerste test-machine staat al bij Multi Packaging Solutions.