De vestiging heeft aansluiting op het spoor en zal meer voorraden kunnen aanhouden voor klanten uit de Benelux en Duitsland. De vestiging zal eind 2016 operationeel zijn.

Er zal 6 maal per week een speciale trein met papier en pulp rijden tussen de Oostenrijkse Gratkorn papierfabriek van Sappi en de logistieke opslagplaats in Wesel. De strategische locatie van Wesel moet de goederenstroom in Europa vergemakkelijken en overzeese havens verbinden met Sappi's spoordistributiecentra in Zeebrugge en in de buurt van het Oostenrijkse Graz.

Wesel ligt aan de Rijn in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het is gelegen tussen het Ruhrgebied en de Nederlandse grens nabij Bocholt.

De vestiging heeft aansluiting op het spoor en zal meer voorraden kunnen aanhouden voor klanten uit de Benelux en Duitsland. De vestiging zal eind 2016 operationeel zijn.Er zal 6 maal per week een speciale trein met papier en pulp rijden tussen de Oostenrijkse Gratkorn papierfabriek van Sappi en de logistieke opslagplaats in Wesel. De strategische locatie van Wesel moet de goederenstroom in Europa vergemakkelijken en overzeese havens verbinden met Sappi's spoordistributiecentra in Zeebrugge en in de buurt van het Oostenrijkse Graz.Wesel ligt aan de Rijn in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het is gelegen tussen het Ruhrgebied en de Nederlandse grens nabij Bocholt.