Screen heeft de Truepress PAC 520P ontwikkeld voor de productie van papieren verpakkingen. De nieuwe inkjet-pers kan printen op media met een breedte tot 520 mm met een resolutie van 600 x 900 dpi en snelheden tot 80 meter per minuut.

Het systeem maakt volgens de fabrikant gebruik van een speciaal ontworpen droogmechanisme dat is geoptimaliseerd voor papieren verpakkingen.

De Truepress PAC 520P werkt met de Truepress NP-inkt. Deze watergebaseerde inkten voldoen aan de Europese voedsel- en veiligheidsvoorschriften en -richtlijnen. Het systeem maakt gebruik van lichte, recycleerbare bag-in-box-units voor de inktreservoirs.

Screen heeft de Truepress PAC 520P ontwikkeld voor de productie van papieren verpakkingen. De nieuwe inkjet-pers kan printen op media met een breedte tot 520 mm met een resolutie van 600 x 900 dpi en snelheden tot 80 meter per minuut.Het systeem maakt volgens de fabrikant gebruik van een speciaal ontworpen droogmechanisme dat is geoptimaliseerd voor papieren verpakkingen.De Truepress PAC 520P werkt met de Truepress NP-inkt. Deze watergebaseerde inkten voldoen aan de Europese voedsel- en veiligheidsvoorschriften en -richtlijnen. Het systeem maakt gebruik van lichte, recycleerbare bag-in-box-units voor de inktreservoirs.